Werken bij Lidl NederlandGroei mee met Lidl

Lidl Nederland is een jonge en razendsnel groeiende organisatie die vanaf 1997 dagelijks bewijst een echte succesformule te zijn. We hebben ruim 375 filialen, vijf distributiecentra en meer dan 12.000 medewerkers. Het hoofdkantoor van Lidl is gevestigd in Huizen.

Onze medewerkers zijn enthousiaste mensen die met passie werken. Omdat ze weten hoe belangrijk hun werk is voor het eindresultaat én omdat ze van nature altijd de beste willen zijn. Bij Lidl krijg je dan ook daadwerkelijk de kans om het beste uit jezelf te halen en je verder te ontwikkelen.

Lidl Nederland maakt deel uit van Lidl Internationaal: een groot netwerk van discountsupermarkten binnen Europa. Het hoofdkantoor van Lidl Internationaal is gevestigd in Duitsland, maar vandaag de dag is Lidl actief in meer dan 26 landen in Europa.

Waarom we in heel Europa en dus ook in Nederland zo succesvol zijn? Dat heeft te maken met onze unieke organisatie, bedrijfsfilosofie en -cultuur. Maar ook met onze bijzondere formule van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.