Werken bij Lidl

Vacatures

Geen vacatures gevonden

 

Supermarkt

"LIDL & DYNAMISCH?
DAT ZIJN
SYNONIEMEN."

ANKE, SUPERMARKTMANAGER

Supermarkt

Distributiecentrum

"WE VORMEN ECHT EEN TEAM:
ZIJN BETROKKEN, MAKEN
GRAPJES EN HELPEN ELKAAR."

OSMAN, ORDERVERZAMELAAR

Distributiecentrum

Kantoor

"Mijn vrijheid en
verantwoordelijkheid is
tekenend voor Lidl."

Heleen, Sr. Manager Recht & Compliance

Kantoor

Traineeships

"Continu afvragen of je
handelen klantgericht
en efficiënt is."

BAS, TRAINEE

Traineeships
 • Career Event Lidl Nederland

  Kom jij ook? Op 18 september a.s. organiseren wij op onze regiokantoren in de avond een event waarin je kan kennismaken met onze organisatie en mensen. Tijdens dit event vertellen meerdere Lidl medewerkers over hun loopbaan binnen Lidl. Zodat je een beeld krijgt van de mogelijkheden om je te ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie. Meld je uiterlijk 13 september aan!

  » Aanmelden via deze link!
 • Lekker bijverdienen in een leuk team?

  Werken bij een grote supermarktketen, samen met gezellige collega’s? Dat krijg je met een bijbaan bij Lidl. Een mooie manier om werkervaring op te doen en tegelijkertijd lekker bij te verdienen!

  Benieuwd naar de mogelijkheden bij jou in de buurt?
  Dan bekijk hier onze vacatures en maak het waar als hulpkracht bij Lidl!

   

  » Solliciteer direct
 • LIDL Nederland opnieuw Top Employer

  Lidl Nederland mag zich voor het tweede jaar op rij Top Employer noemen. Daarmee is Lidl de enige supermarktketen in Nederland die is gecertificeerd. 

  » Lees hier meer
 • Gratis boeken in onze eLibrary

  Persoonlijke ontwikkeling vinden wij bij Lidl erg belangrijk. Eenmaal in dienst heb je toegang tot ruim 800 ebooks. Boeken die gaan over bijvoorbeeld persoonlijke ontwikkling, ingewikkelde excel tabellen en de basis van verschillende talen zoals Duits. Om je alvast een voorproefje te geven hebben wij een selectie voor je gemaakt. Veel leesplezier!

  » Bezoek onze eLibrary
 • Maakhetwaarbijlidl.nl

  De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs, dat maken we dagelijks waar met ruim 18.000 medewerkers. Net als meer biologische, diervriendelijke en duurzame producten in ons assortiment en de bouw van het meest duurzame distributiecentrum van Nederland. Ben je benieuwd hoe we dit doen? Neem een kijkje op de site en ontdek wat onze medewerkers hebben waargemaakt.

  » maakhetwaarbijlidl.nl
 • Waarom Lidl?

  20 jaar geleden openden de eerste acht Nederlandse Lidl winkels de deuren. Nu behoort Lidl met ruim 18.000 medewerkers, ruim 400 filialen en 6 distributiecentra tot de top 3 grootste supermarkten van Nederland en zijn we in Europa zelfs de grootste.

  » Bekijk video