Maak het waar bij Lidl
Login
Opslaan

Ontdek jouw mogelijkheden

Samen maken we Lidl. Dat is ons motto. Met z’n allen gaan we elke dag voor het beste resultaat. Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? Kom Lidl versterken.

Vacatures
Vacatures

Benieuwd naar jouw starters mogelijkheden bij Lidl? Ontmoet ons tijdens de Amsterdamse Career Days!

Ben je benieuwd naar wat Lidl jou kan bieden na je studie?

 

Kom dan naar een van onze activiteiten als Main Partner van de Amsterdamse Career Days. Je kunt met ons het gesprek aan gaan tijdens een van onze individuele meetings, onze case of tijdens ons main partner diner. 

Mocht je niet hebben aangemeld voor een van onze activiteiten, dan kun je je deze week nog aanmelden voor virtuele koffiemeetings of aanwezig zijn bij onze live Q&A gedurende de dag. 

 

De aanmeldingen voor dit evenement verlopen via de Amsterdamse Career Days en zijn inmiddels gesloten. Aanmelden voor de koffiemeetings verloopt via de Amsterdamse Career Days.  

 

De Amsterdamse Career Days worden georganiseerd door de studieverenigingen Sefa en Aureus in Amsterdam. Dit is een jaarlijks evenement waar verschillende bedrijven aan deelnemen. Lidl is een van de deelnemende bedrijven. Voor meer informatie of aanmelden voor het evenementen kun je uitwijken naar Amsterdamse Career Days. >> https://www.amsterdamcareerdays.nl/

 

 

Geen student in Amsterdam? Lidl is de aankomende maanden op verschillende (online) evenementen aanwezig. Kijk voor alle evenementen hier: https://www.werkenbijlidl.nl/jouw-sollicitatie/evenementen.

 

 

Het evenement wordt georganiseerd met inachtneming van de RIVM-maatregelen rondom Covid-19. Mochten in aanloop naar het evenement toe zich andere ontwikkelingen voordoen rondom Covid-19, dan kan Lidl besluiten om online deel te nemen aan dit evenement en kan het programma onderhevig zijn aan veranderingen.

02.03.2021

Feedback sessie

Amsterdam

Online

Locatie Pin