Maak het waar bij Lidl
Login Login Opslaan Opslaan

Ontdek jouw mogelijkheden

Samen maken we Lidl. Dat is ons motto. Met z’n allen gaan we elke dag voor het beste resultaat. Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? Kom Lidl versterken.

Vacatures
Vacatures

Kom Lidl ontmoeten tijdens het Digital Career Event van Magnet.me

Tijdens dit evenement kun je Lidl op verschillende manieren beter leren kennen. We vertellen je over alle mogelijkheden bij Lidl tijdens en na je studie, we geven je een inkijkje in onze daily business en er is de gelegenheid om al je vragen aan onze recruiters te stellen.  

 

Je kunt langs komen in onze employer booth, deelnemen aan de live Q&A met twee van onze professional trainees en je kunt speeddaten met onze campus recruiter. 

 

Op zoek naar een vliegende start van je carrière? Registreer je dan snel via deze link >> https://hopin.to/events/magnet-me-digital-career-event-2?code=d4711679-7dae-43ff-85a4-962ae6aac5c7

 

Hopelijk zien we je daar!

 

 

Kun je op deze dag niet? De komende periode is Lidl op verschillende (online) evenementen aanwezig. Kijk hier voor alle evenementen: https://www.werkenbijlidl.nl/jouw-sollicitatie/evenementen

27.10.2020

Feedback sessie

Online

Havenstraat 71, Huizen

Locatie Pin