Maak het waar bij Lidl
Login Login Opslaan Opslaan

Ontdek jouw mogelijkheden

Samen maken we Lidl. Dat is ons motto. Met z’n allen gaan we elke dag voor het beste resultaat. Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? Kom Lidl versterken.

Vacatures
Vacatures

Ontmoet ons woensdag 5 augustus tijdens de digitale koffiedate en maak kennis met onze collega's en het werken bij Lidl.

Digitale koffiedates verkoopmedewerker Lochem

De bouw van een nieuw Lidl filiaal in Lochem is op dit moment nog in volle gang, maar in oktober 2020 openen wij de deuren van deze spiksplinternieuwe winkel. Dit vraagt om versterking van ons team. Daarom organiseren wij op woensdag 5 augustus digitale koffiedates. Tijdens een heerlijk (zelf gezet) kopje koffie vertellen wij jou alles over het werken bij Lidl!

 

Wat kan je verwachten?
Ben je op zoek naar een afwisselende (bij)baan in de supermarkt? Dan ben je bij Lidl aan het goede adres. Als verkoopmedewerker ben je bij Lidl vakkenvuller, caissière en magazijnmedewerker tegelijk. Kortom, veel afwisseling waardoor geen dag hetzelfde is.

Woensdag 5 augustus tussen 12.00 en 16.00 uur maken wij graag op informele wijze middels een videogesprek kennis met jou. De supermarktmanager vertelt jou graag meer over het nieuwe filiaal in Lochem en de werkzaamheden in de supermarkt.

 

Aanmelden
Aanmelden voor een koffiedate kan door te mailen naar onze recruiter, sabine.elings@lidl.nl. We willen je vragen om jouw cv ook mee te sturen. Dan zal Sabine Elings contact opnemen om een afspraak te maken.

We spreken je graag op woensdag 5 augustus, tot dan!

05.08.2020

Feedback sessie

Lochem

Prins Bernhardweg 11-13, Lochem

Locatie Pin