Maak het waar bij Lidl
Login
Opslaan

Ontdek jouw mogelijkheden

Samen maken we Lidl. Dat is ons motto. Met z’n allen gaan we elke dag voor het beste resultaat. Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? Kom Lidl versterken.

Vacatures
Vacatures

Een vliegende start van je carrière? Ontmoet Lidl tijdens de Economic Business Week in Tilburg!

De Economic Business Week is een carrière evenement georganiseerd door studievereniging Asset in samenwerking met Tilburg University. Gedurende deze week kunnen studenten deelnemen aan verschillende workshops en presentaties van verschillende bedrijven. Op donderdag 22 april is Lidl aanwezig. 

 

Je kunt een bedrijfspresentatie volgen over Lidl, je kunt met ons het gesprek aan gaan tijdens onze Business Lunch of tijdens onze informele business drink!  We hopen je deze dag alles te leren over de wereld van Lidl. 

 

Studeer jij in Tilburg? Dan zien we je hopelijk daar!

 

Geen student in Tilburg? Lidl is de aankomende maanden op verschillende (online) evenementen aanwezig. Kijk voor alle evenementen hier: https://www.werkenbijlidl.nl/jouw-sollicitatie/evenementen.

 

 

Het evenement wordt georganiseerd met inachtneming van de RIVM-maatregelen rondom Covid-19. Mochten in aanloop naar het evenement toe zich andere ontwikkelingen voordoen rondom Covid-19, dan kan Lidl besluiten om online deel te nemen aan dit evenement en kan het programma onderhevig zijn aan veranderingen.

22.04.2021

Feedback sessie

Online

Tilburg

Locatie Pin