Maak het waar bij Lidl
Login Login Opslaan
Opslaan

Ontdek jouw mogelijkheden

Samen maken we Lidl. Dat is ons motto. Met z’n allen gaan we elke dag voor het beste resultaat. Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? Kom Lidl versterken.

Vacatures
Vacatures

Wil je een vliegende start van je carrière? Maak kennis met Lidl tijdens de Maastricht Business Days.

De Maastricht Business Days worden georganiseerd door SCOPE. Een studievereniging verbonden aan de Universiteit van Maastricht. De Maastricht Business Days is een online carrière evenement voor studenten van de universiteit. 

 

Op woensdag 25 november kun je op verschillende manieren kennis maken met Lidl. Je kunt je aanmelden voor een 1-op-1 gesprek met een van onze recruiters of je kunt deelnemen aan onze bedrijfspresentatie. Tijdens de bedrijfspresentatie vertellen we meer over wat wij dag in dag uit waarmaken en hoe onze Lidl-cultuur is. Daarnaast delen onze trainees hun eigen ervaringen en kun jij als je vragen stellen aan onze campus recruiter. Aangezien het digitaal is houden we jullie scherp met voldoende interactie, zodat het een leerzame en interactieve middag wordt.

Tijdens een 1-op-1 interview hebben we meer persoonlijke aandacht voor jou en zijn we ook benieuwd naar jou motivatie en interesse in Lidl, tevens kun jij al je vragen stellen over Lidl. 

 

Studeer jij aan de Universiteit van Maastricht? Dan zien we je hopelijk daar!

 

 

Geen student aan de Universiteit van Maastricht? Lidl is de aankomende maanden op verschillende (online) evenementen aanwezig. Kijk voor alle evenementen hier: https://www.werkenbijlidl.nl/jouw-sollicitatie/evenementen.

25.11.2020

Feedback sessie

Online

Havenstraat 71, huizen

Locatie Pin