Maak het waar bij Lidl
Vacatures Login
Opslaan

Ontdek jouw mogelijkheden

Samen maken we Lidl. Dat is ons motto. Met z’n allen gaan we elke dag voor het beste resultaat. Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? Kom Lidl versterken.

Vacatures
Verkoopmedewerker aan het vakkenvullen

02.11.2021

Meet & Greet Lidl Dokkum

Ontmoet onze collega's op dinsdag 2 november tijdens de Meet & Greet.

Wij zijn opzoek naar nieuwe hulpkrachten en verkoopmedewerkers in ons filiaal in Dokkum. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan langs bij onze Meet & Greet. Tijdens deze Meet & Greet in het Lidl filiaal laten we je kennis maken met onze collega's en ook het werken bij Lidl. 

 

Wat kan je verwachten?

Ben je op zoek naar een afwisselende (bij)baan in de supermarkt? Dan ben je bij Lidl aan het goede adres. Als hulpkracht en verkoopmedewerker ben je bij Lidl vakkenvuller, caissière en logistiek medewerker tegelijk. Kortom, veel afwisseling waardoor geen dag hetzelfde is.

 

Kom op dinsdag 2 november tussen 18:30 uur en 20:30 uur langs en maak op informele wijze kennis met (toekomstige) collega’s, zij vertellen je graag meer over het werken bij Lidl en de werkzaamheden in de supermarkt.

Ontdek jouw mogelijkheden als hulpkracht of verkoopmedewerker. Ben je parttime beschikbaar of op zoek naar een bijbaan? Iedereen is welkom. Wij zorgen voor hapjes, drankjes en ook hebben we iets leuks voor alle deelnemers!

 

Aanmelden is niet nodig, je kan gewoon langs komen zodat we kennis kunnen maken met elkaar. Wel vragen we jou om je cv mee te nemen. Indien je direct wil solliciteren op één van onze vacatures, klik dan hier

 

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met onze recruiter, Fayda Velting. Je kunt haar bereiken op het mobiele nummer: 06-82125013.

We zien je graag op dinsdag 2 november tussen 18:30 uur en 20:30 uur aan de Wâldyk 1, 9101 BK te Dokkum, tot dan!

02.11.2021

18.30 - 20.30

Feedback sessie

Lidl Dokkum

Dokkum

Locatie Pin