Maak het waar bij Lidl
Login
Opslaan

Ontdek jouw mogelijkheden

Samen maken we Lidl. Dat is ons motto. Met z’n allen gaan we elke dag voor het beste resultaat. Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? Kom Lidl versterken.

Vacatures
Vacatures
Verkoopmedewerker aan het vakkenvullen

28.10.2021

Meet & Greet Lidl Harderwijk

Ontmoet onze collega's op donderdag 28 oktober tijdens de Meet & Greet.

De bouw van ons nieuwe filiaal in Harderwijk is op dit moment nog in volle gang, maar in het voorjaar van 2022 openen wij de deuren van dit spiksplinternieuwe filiaal. Dit vraagt om versterking van ons team!

Wij organiseren daarom op donderdag 28 oktober een online Meet & Greet om jou kennis te laten maken met onze collega’s en het werken bij Lidl.

 

Wat kan je verwachten?

Ben je op zoek naar een afwisselende (bij)baan in de supermarkt? Dan ben je bij Lidl aan het goede adres. Als hulpkracht en verkoopmedewerker bij Lidl ben je vakkenvuller, caissière en logistiek medewerker tegelijk. Kortom, veel afwisseling waardoor geen dag hetzelfde is. 

 

Tijdens de Meet & Greet maak je op informele wijze kennis met (toekomstige) collega’s, zij vertellen je graag meer over het nieuwe filiaal in Harderwijk en de werkzaamheden in de supermarkt. 

Ontdek jouw mogelijkheden als hulpkracht, verkoopmedewerker of leidinggevende. Ben je fulltime, parttime beschikbaar of op zoek naar een bijbaan? Iedereen is welkom!    

 

Waar & wanneer?

Donderdag 28 oktober van 16.00 uur tot 17.00 uur.

Meld je aan voor woensdag 27 oktober via dit formulier. Na je aanmelding ontvang je per e-mail meer informatie over inloggen in het online evenement. 

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met onze recruiter, Sabine Elings. Stuur jouw vraag per e-mail naar Sabine.Elings@lidl.nl. 

We zien je graag op donderdag 28 oktober, tot dan!

 

28.10.2021

16:00 - 17.00

Feedback sessie

Online

Online

Locatie Pin