Maak het waar bij Lidl
Login Login Opslaan
Opslaan

Ontdek jouw mogelijkheden

Samen maken we Lidl. Dat is ons motto. Met z’n allen gaan we elke dag voor het beste resultaat. Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? Kom Lidl versterken.

Vacatures
Vacatures

Een vliegende start van je carrière? Ontmoet Lidl tijdens de Recruitment Days Groningen!

De Recruitment Days Groningen is een carrière evenement georganiseerd door studenten voor studenten in Groningen. Verspreid over meerdere dagen kunnen studenten deelnemen aan verschillende workshops en presentaties van verschillende bedrijven. Op maandag 7 december is Lidl aanwezig. 

 

Je kunt op deze dag Lidl op verschillende manieren leren kennen. We geven een bedrijfpresentatie waarin we je alles vertellen over wat wij doen en over alle mogelijkheden bij Lidl na je studie. Daarnaast geven we een workshop waarbij studenten actief aan de slag gaan met een relevant vraagstuk voor onze organisatie.

Tevens zijn we aanwezig bij een business lunch, waar studenten zich vooraf voor kunnen aanmelden, hier kunnen we op een interactieve manier het gesprek met elkaar aangaan. We zullen de dag afsluiten bij de netwerkborrel waar je nog kunt napraten met onze campus recruiter en onze trainees. 

 

 

Studeer jij in Groningen? Dan zien we je hopelijk daar!

Geen student in Groningen? Lidl is de aankomende maanden op verschillende (online) evenementen aanwezig. Kijk voor alle evenementen hier: https://www.werkenbijlidl.nl/jouw-sollicitatie/evenementen.

 

Het evenement wordt georganiseerd met inachtneming van de RIVM-maatregelen rondom Covid-19. Mochten in aanloop naar het evenement toe zich andere ontwikkelingen voordoen rondom Covid-19, dan kan Lidl besluiten om online deel te nemen aan dit evenement en kan het programma onderhevig zijn aan veranderingen.

07.12.2020

Feedback sessie

Groningen

Groningen

Locatie Pin