Maak het waar bij Lidl
Login Login Opslaan
Opslaan

Ontdek jouw mogelijkheden

Samen maken we Lidl. Dat is ons motto. Met z’n allen gaan we elke dag voor het beste resultaat. Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? Kom Lidl versterken.

Vacatures
Vacatures

Benieuwd naar logistiek bij Lidl? Ontmoet ons tijdens het Supply Chain dinner!

Heb jij een achtergrond in logistiek? En ben je benieuwd naar wat Lidl jou kan bieden na je studie?

 

Logistiek is een belangrijke component binnen onze organisatie. Onze logistieke afdeling zorgt er elke dag voor dat onze winkels voorzien worden van de juiste voorrraad. Of zijn ze bezig met het efficiënter inrichten van onze verzamelprocessen in het distributiecentrum. Dit zijn slechts enkele voorbeelden waar onze logistieke afdeling mee te maken heeft. Zie jij jezelf werken in de logistiek? 

Kom dan samen met onze logistieke collega's en campus recruiter dineren tijdens het Supply Chain dinner. 

 

Het Supply Chain Dinner wordt georganiseerd door de studievereniging Asset Strategy & Logistics in Tilburg. Dit is een jaarlijks evenement waar verschillende bedrijven aan deelnemen. Lidl is een van de deelnemende bedrijven. Voor meer informatie of aanmelden voor het evenementen kun je uitwijken naar Asset Strategy & Logistics. >> https://www.asset-strategylogistics.nl/

 

 

 

Ben je logistieke student in Tilburg? Dan zien we je daar! 

 

Geen (logistieke) student in Tilburg? Lidl is de aankomende maanden op verschillende (online) evenementen aanwezig. Kijk voor alle evenementen hier: https://www.werkenbijlidl.nl/jouw-sollicitatie/evenementen.

 

 

Het evenement wordt georganiseerd met inachtneming van de RIVM-maatregelen rondom Covid-19. Mochten in aanloop naar het evenement toe zich andere ontwikkelingen voordoen rondom Covid-19, dan kan Lidl besluiten om online deel te nemen aan dit evenement en kan het programma onderhevig zijn aan veranderingen.

08.02.2021

Feedback sessie

Tilburg

Tilburg

Locatie Pin