Maak het waar bij Lidl
Login
Opslaan

Ontdek jouw mogelijkheden

Samen maken we Lidl. Dat is ons motto. Met z’n allen gaan we elke dag voor het beste resultaat. Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? Kom Lidl versterken.

Vacatures
Vacatures

Benieuwd naar hoe Lidl duurzaam te werk gaat? Ontmoet ons tijdens het Sustainability Career Event!

Het Sustainability Career Event is een carrière evenement georganiseerd door Sustainable Motion. Dit is een landelijke organisatie voor studenten die een interesse hebben in duurzaamheid.

 

Op deze dag geeft Lidl een inspirerende workshop waar we meer vertellen over duurzaamheid bij Lidl. We laten jullie zien hoe duurzaamheid in ons DNA zit. Onderwerpen die we zullen bespreken zijn; welke initiatieven we ondernemen om duurzame(re) producten betaalbaar te maken voor iedereen, hoe we ervoor zorgen dat onze winkels en distributiecentra zo duurzaam mogelijk gebouwd worden en wat we doen in de strijd tegen voedselverspilling. Tevens laten we de deelnemers nadenken over een case gerelateerd aan duurzaamheid bij Lidl.

Ben je nieuwsgierig geworden? Aanmelden kan via https://sustainabilitycareerevent.nl/.

 

Hopelijk zien we je daar!

 

Niet een specifieke interesse in duurzaamheid, maar wel in Lidl? Lidl is de aankomende maanden op verschillende (online) evenementen aanwezig. Kijk voor alle evenementen hier: https://www.werkenbijlidl.nl/jouw-sollicitatie/evenementen.

 

 

Het evenement wordt georganiseerd met inachtneming van de RIVM-maatregelen rondom Covid-19. Mochten in aanloop naar het evenement toe zich andere ontwikkelingen voordoen rondom Covid-19, dan kan Lidl besluiten om online deel te nemen aan dit evenement en kan het programma onderhevig zijn aan veranderingen.

19.02.2021

Feedback sessie

Amsterdam

Amsterdam

Locatie Pin