Maak het waar bij Lidl
Login Login Opslaan Opslaan

Ontdek jouw mogelijkheden

Samen maken we Lidl. Dat is ons motto. Met z’n allen gaan we elke dag voor het beste resultaat. Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? Kom Lidl versterken.

Vacatures
Vacatures

Een vliegende start van je carrière? Ontmoet Lidl tijdens de Tilburg Career Days!

De Tilburg Career Days is een carrière evenement georganiseerd door studenten voor studenten in Tilburg. In drie dagen tijd kunnen studenten deelnemen aan verschillende workshops en presentaties van verschillende bedrijven. Op dinsdag 3 november is Lidl aanwezig. 

 

Je kunt Lidl vinden op de jobmarkt, de netwerklunch of je kunt deelnemen aan onze workshop. Tijdens deze workshop zullen we je alles vertellen over wat wij doen, over alle mogelijkheden bij Lidl en we laten je nadenken over een breed vraagstuk die betrekking heeft op onze hele business. 

 

Studeer jij in Tilburg? Dan zien we je hopelijk daar!

Geen student in Tilburg? Lidl is de aankomende maanden op verschillende (online) evenementen aanwezig. Kijk voor alle evenementen hier: https://www.werkenbijlidl.nl/jouw-sollicitatie/evenementen.

 

 

Het evenement wordt georganiseerd met inachtneming van de RIVM-maatregelen rondom Covid-19. Mochten in aanloop naar het evenement toe zich andere ontwikkelingen voordoen rondom Covid-19, dan kan Lidl besluiten om online deel te nemen aan dit evenement en kan het programma onderhevig zijn aan veranderingen.

03.11.2020

Feedback sessie

Tilburg

Goirleseweg 34

Locatie Pin