Maak het waar bij Lidl
Login Login Opslaan Opslaan

Ontdek jouw mogelijkheden

Samen maken we Lidl. Dat is ons motto. Met z’n allen gaan we elke dag voor het beste resultaat. Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? Kom Lidl versterken.

Vacatures
Vacatures
Kantoor_LidlReizen_Hero_16to9_1920x1080

Werken bij Lidl Reizen

Topvakantie als bestemming

In het team van Lidl Reizen verleg je elke dag grenzen. Bij het jongste lid van de Lidl-familie kun je nog pionieren. Maar wel met een duidelijke bestemming: een onvergetelijke vakantie voor onze klanten. Weet jij hoe je onderhandelt voor de scherpste deals? Zorg jij er graag voor dat een droomvakantie begint met een soepele klantreis door de website? Kom dan aan boord bij Lidl!

Reisaanbod met de vertrouwde kwaliteit van Lidl

Groei

Start-up binnen een succesvolle organisatie

Dynamisch? Dat kun je wel zeggen. Lidl Reizen is een start up! Maar het product mag dan nieuw zijn, de mentaliteit is typisch Lidl. We willen groeien en daar gaan we dan ook voor. Ons doel? Razendsnel in de top 50 van reisondernemingen in Nederland komen!

Wij maken de vakantieplannen van onze klanten waar

Afspraken maken met reisorganisaties. Samen aanbiedingen bedenken die klanten meteen in de vakantiestemming brengen. Schakelen met marketing en customer care. En natuurlijk zorgen dat boekingen en betalingen vlekkeloos verlopen. Zo bieden we de vertrouwde Lidl-kwaliteit.
Favoriete locatie

Passie voor reizen

Elke droomreis is bij ons team in vertrouwde handen. Hun ruime ervaring in de reisbranche komt goed van pas bij de nieuwste ontwikkeling; een compleet reisaanbod, exclusief voor Lidl! Rondreis, strandvakantie of Formule 1 arrangement; zo geboekt op onze website!

Ontdek jouw mogelijkheden

Wil jij aan de slag bij een nieuwe speler in de reisbranche? Heb je improvisatietalent en deel je onze ambitie om van een startup een succes te maken en samen te groeien? Kom dan ons team versterken.

Bekijk de vacatures bij Lidl Reizen

Een aantal weetjes over...

...onze afdeling Lidl Reizen

Facts_LidlReizen_1to1_755x755

4 collega's

200% inzet, dat is typisch Lidl.

500 unieke aanbiedingen

blijven verrassen is essentieel.

Elke dag voor het beste resultaat

Benieuwd naar Lidl als werkgever?

Klik hier voor meer informatie
Collega met Lidl sokken in het distributiecentrum