Werken bij Lidl

Vacatures

Geen vacatures gevonden

 

11) Targetgroup stage 1916

"Iedereen is bereid
om een stap extra
te zetten."

Hans, Logistiek Trainee

Logistiek Management Traineeship

Lidl heeft een flinke groeiambitie en is op zoek naar nieuw talent! Werken bij Lidl betekent werken vol gedrevenheid en altijd het beste uit jezelf én de ander willen halen. Niet voor niets behoren we tot de snelst groeiende retail organisaties van de wereld en staan we in de supermarkt top 3 van Nederland!

Met het Logistiek Management Traineeship bij Lidl geef je jouw carrière direct een goede start. Je stroomt na het succesvol afronden van dit traineeship uit in de functie van teammanager, waarin je leiding gaat geven aan zo’n 20 tot 30 medewerkers. Bij Lidl is dit mogelijk!

Voor het Logistiek Management Traineeship zoeken we ambitieuze (net) afgestudeerden die in één van onze distributiecentra leidinggevende ervaring op willen doen en klaar zijn voor een snelle start in hun carrière.

Voor het startmoment oktober 2019 zijn wij weer op zoek naar nieuwe collega's in verschillende regio's! Via de Solliciteer direct button kom je bij de huidige vacatures terecht.

De baan

Het Logistiek Management Traineeship duurt slechts 1 jaar en bestaat uit een basisfase, oriëntatiefase en een uitstroomfase. Je begint je traineeship met een uitdagende meerdaagse kick-off, waarin je Lidl leert kennen en natuurlijk ook jouw medetrainees.

In de basisfase krijg je een helder beeld van Lidl Nederland en krijg je inzicht in de samenwerking tussen het distributiecentrum, regiokantoor en de supermarkt. De eerste maand start je met een basisopleiding in de supermarkt en maak je kennis met de verschillende functies op het distributiecentrum en regiokantoor. Hierdoor krijg je een goed en breed beeld van de dagelijkse werkzaamheden in de regio.

Tijdens de oriëntatiefase ga je aan de slag in het distributiecentrum waar je in een periode van ongeveer 11 maanden wordt klaargestoomd voor de rol van teammanager. Daarbij sta je midden in de operatie, loop je met verschillende afdelingen mee en maak je onderdeel uit van het managementteam. Dit betekent dat je al snel de verantwoordelijkheid krijgt en dat je alles leert over de verschillende afdelingen: Goederenontvangst, Goederenverzameling en Expeditie. Je bent actief bezig op deze afdelingen en maakt onderdeel uit van het team. Denk hierbij aan het maken van planningen, procesoptimalisaties en de dagelijkse aansturing.

In de uitstroomfase word je ingewerkt in de functie die jij gaat bekleden na het traineeship. Op basis van jouw ontwikkeling wordt tijdens het traineeship een keuze gemaakt op welke afdeling jij in het distributiecentrum als leidinggevende aan de slag gaat. Afhankelijk van die uitkomst gaan we samen jouw carrière verder vormgeven.

Gedurende het traineeship word je uitstekend begeleid. Zo ontvang je diverse trainingen op het gebied van leiderschap, effectief communiceren en teamontwikkeling van onze professionals. Daarnaast krijg je ook een persoonlijke coach. Op die manier haal jij het beste uit jezelf en uit jouw team!

Jouw profiel

•    (Bijna of net) afgestudeerd, minimaal HBO bijvoorbeeld: Bedrijfskunde, Commerciële Economie, Logistiek, MER, Small Business & Retail Management, International Business, Hogere Hotelschool of vergelijkbaar.
•    Leidinggevende ervaring binnen een commerciële omgeving, bijbaan of nevenactiviteit is een pré.
•    Ervaring in de supermarkt/retail branche is een pré
•    Je bent nauwkeurig, zelfstandig en hebt een praktische werkhouding. Binnen een dynamische omgeving waar van alles gebeurt ben jij op je best.
•    Verder kun je goed plannen, organiseren en ben je ondernemend.
•    Je denkt vooruit, bent analytisch sterk en je weet werkzaamheden van jezelf en anderen goed te organiseren.
•    Qua werktijden ben je flexibel en je hebt er geen moeite mee om in de weekenden te werken.

 

De werkplek

Distributiecentrum; bij het bepalen van jouw werklocatie wordt er waar mogelijk rekening gehouden met jouw woonplaats, jouw persoonlijke ontwikkelbehoefte en de interne beschikbaarheid.

Wij bieden

•    Een uitdagende baan met goede arbeidsvoorwaarden.
•    De ruimte en de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen.
•    Goede doorgroeimogelijkheden binnen Lidl.
•    Een divers team dat benieuwd is naar jouw logistieke ideeën.
•    De mogelijkheid om leidinggevende te zijn in één van de duurzaamste distributiecentra van Nederland.

 

 

 

Solliciteer direct