Werken bij Lidl

Vacatures

Geen vacatures gevonden

 

Targetgroup stage ASM

"LIDL IS ZO GOED ALS HAAR
MEDEWERKERS, JE DOET HET HIER
ECHT SAMEN."

Maiklin, supermarktmanager

Assistent Supermarktmanager

Ben jij een leidinggevende die graag ook zelf de handen uit de mouwen steekt? Dan is een baan als assistent supermarktmanager jou op het lijf geschreven. In deze veelzijdige functie pak je samen met je team alle zaken in de supermarkt aan, uiteraard voor het beste resultaat.

De baan

In jouw rol als assistent supermarktmanager ben jij vooral in de winkel te vinden. Je geeft medewerkers instructies en motiveert ze om hun werk elke dag steeds weer een beetje beter te doen. Of dat nou bij de kassa, tijdens het vullen van de koeling of bij het controleren van het groente en fruit is. Het is voor jou belangrijk dat de supermarkt er goed uitziet en de klanten de kwaliteit krijgen die ze verwachten. En uiteraard spring je zelf in waar nodig. Tussendoor houd je in de gaten wanneer medewerkers pauze mogen houden en ben je eerste aanspreekpunt voor je collega’s. Komen klanten met vragen naar je toe, dan help jij ze graag.

Je bent iemand die van aanpakken houdt. Bovendien neem jij de supermarktmanager werk uit handen, door de bestellingen te doen, controles uit te voeren of de winkel te openen. Heb je ambities om verder te groeien, dan ben je bij Lidl aan het goede adres. Er is altijd ruimte om je te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen.

Jouw profiel

  • Je hebt minimaal een mbo-opleiding op niveau 4 afgerond.
  • Enige leidinggevende ervaring heb je opgedaan, bijvoorbeeld als teamleider.
  • Je bent praktisch ingesteld en geeft het goede voorbeeld door ook zelf de handen uit de mouwen te steken.
  • Klantgericht zijn betekent voor jou nét die stap extra zetten en niets aan het toeval overlaten.
  • Mensen weten wat ze aan je hebben. Je kunt zaken goed overbrengen op anderen en je neemt graag de voortrekkersrol op je.
  • Verantwoordelijkheden ga je niet uit de weg. Je legt de lat steeds hoger voor jezelf.

De werkplek

Supermarkt

Wij bieden

Een leuke baan, met volop uitdaging en afwisseling, waarin je op allerlei manieren kunt groeien. Verschillende interne opleiding- en ontwikkelprogramma’s zijn er beschikbaar om je inzicht te geven in de loopbaanmogelijkheden binnen Lidl en je te ondersteunen bij jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Iets voor jou? Zoek dan een vacature bij jou in de buurt. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet

Solliciteer direct