Werken bij Lidl
 • Vacatures

  Geen vacatures gevonden

   

  november 2018

  23. november 2018

  Meet & Greet Amsterdam Bijlmerplein

  Op zoek naar een baan of bijbaan in de supermarktwereld? Grijp nu je kans, neem je CV mee en kom naar onze Meet & Greet op vrijdag 23 november!

  Deze middag/avond opent ons filiaal in Amsterdam aan het Bijlmerplein de deuren voor kandidaten die intresse hebben in werken bij Lidl.

  Meer informatie

  24. november 2018

  Meet & Greet Amsterdam Eerste van Swindenstraat

  Op zoek naar een baan of bijbaan in de supermarktwereld? Grijp nu je kans, neem je CV mee en kom naar onze Meet & Greet op zaterdag 24 november!

  Deze middag opent het filiaal in Amsterdam aan de Eerste van Swindenstraat de deuren voor kandidaten die interesse hebben in werken bij Lidl.

  Meer informatie

  24. november 2018

  Meet & Greet Bilthoven NIEUW FILIAAL

  In december gaan de deuren open van ons nieuwe filiaal in Bilthoven. Daarom zijn wij op zoek naar versterking van ons team! Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan naar de Meet & Greet.
   

  Meer informatie

  december 2018

  08. december 2018

  Meet & Greet Amstelveen NIEUW FILIAAL

  Op zoek naar een baan of bijbaan in de supermarktwereld? Grijp nu je kans, neem je CV mee en kom naar onze Meet & Greet op zaterdag 8 december!

  Deze middag opent ons filiaal in Amstelveen aan de Amsterdamseweg de deuren voor kandidaten die intresse hebben in werken bij ons nieuwe filiaal in Amstelveen.

  Meer informatie

  Toon meer evenementen