Werken bij Lidl
 • Vacatures

  Geen vacatures gevonden

   
  « Terug naar overzicht

  15. november 2018 | Lidl Experience

  Details evenement

  Datum15. november 2018
  LocatieHavenstraat 71, Huizen
  Retail Management Trainee, Professional Traineeship, Logistiek Management Traineeship

  Lidl Experience

  “Toen kwam via Facebook de Lidl Experience in het vizier en uiteindelijk besloot ik om ernaartoe te gaan. Op deze dag vertelden medewerkers over hun ervaringen. Het enthousiasme waarmee zij over hun business praatten, werkte erg aanstekelijk op mij.”

  Tijdens de Lidl Experience nam Matthew voor het eerst (letterlijk) een kijkje in onze keuken. Uiteindelijk heeft deze dag hem ervan overtuigd om te solliciteren en inmiddels is hij een jaar bij Lidl werkzaam als Inkoop Trainee! En tot de dag van vandaag heeft hij geen spijt: “Ik haal veel energie uit het enthousiasme dat in de organisatie zit.”

  Wil jij ook meer te weten komen over wie Lidl is als organisatie en werkgever? Kom donderdag 15 november bij ons langs tijdens de Lidl Experience!

  Tijdens deze dag leer je tijdens een rondgang in het filiaal de achtergrond van onze processen en producten kennen, kom je in contact met trainees en managers van verschillende afdelingen en ga je samen met de andere deelnemers de strijd aan in onze Inkoop keukens. Daarnaast is dit de perfecte gelegenheid om al jouw vragen te stellen over traineeships aan onze trainees en recruiters.

  Meld je vóór 29 oktober aan door het sturen van je cv en korte motivatie (max. 200 woorden) naar inhousedag@lidl.nl. Voor vragen kan je contact opnemen met Steven Verhoeven, onze Campus Recruiter (035-5286046).