Werken bij Lidl
 • Vacatures

  Geen vacatures gevonden

   
  « Terug naar overzicht

  23. maart 2019 | Meet & Greet Wijchen - NIEUW FILIAAL

  Details evenement

  Datum23. maart 2019
  Tijd11:00 - 15:00
  LocatieMarkt, Wijchen
  Hulpkracht, Verkoopmedewerker, Assistent Supermarktmanager

  De bouw van ons filiaal in Wijchen is op dit moment nog in volle gang, maar in juni 2019 openen wij de deuren van dit spiksplinter nieuwe filiaal. Dit vraagt om versterking van ons team. Daarom organiseren wij op zaterdag 23 maart 2019 een Meet & Greet in het centrum van Wijchen om jou kennis te laten maken met onze collega’s en het werken bij Lidl.

  Wat kan je verwachten?
  Ben je op zoek naar een afwisselende (bij)baan in de supermarkt? Dan ben je bij Lidl aan het goede adres. Als hulpkracht en verkoopmedewerker ben je bij Lidl vakkenvuller, caissière en magazijnmedewerker tegelijk. Kortom, veel afwisseling waardoor geen dag hetzelfde is.

  Kom zaterdag 23 maart tussen 11.00 uur en 15.00 uur bij ons langs en maak op informele wijze kennis met (toekomstig) collega’s, zij vertellen je graag meer over het nieuwe filiaal in Wijchen en de werkzaamheden in de supermarkt. Ontdek jouw mogelijkheden als hulpkracht, verkoopmedewerker of assistent supermarktmanager.

  Ben je fulltime, parttime beschikbaar of op zoek naar een bijbaan? Iedereen is welkom!

  Locatie
  Markt (centrum)
  6602 AN Wijchen

  Kom tussen 11.00 uur en 15.00 uur bij ons langs, dan  maken we graag kennis met jou. Aanmelden is niet nodig. Wel vragen we jou om je cv mee te nemen.

  Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter, Sabine Elings. Je kunt haar bereiken op het mobiele nummer: 06-22621330.

  We zien je graag op zaterdag 23 maart, tot dan!