Werken bij Lidl
 • Vacatures

  Geen vacatures gevonden

   
  « Terug naar overzicht

  25. mei 2019 | Meet & Greet Apeldoorn NIEUW FILIAAL

  Details evenement

  Datum25. mei 2019
  Tijd11:00 - 15:00
  LocatieSaloméstraat 9, Apeldoorn
  Hulpkracht, Verkoopmedewerker
  WebsiteSolliciteer direct

  Wij openen een nieuw filiaal. Kom naar onze Meet & Greet!

  De bouw van ons filiaal in Apeldoorn is op dit moment in volle gang, in september 2019 openen wij de deuren van dit spiksplinternieuw filiaal. Dit vraagt om versterking van ons team. Wij organiseren op zaterdag 25 mei 2019 een Meet & Greet in ons Lidl filiaal in Apeldoorn om jou kennis te laten maken met onze collega’s en het werken bij Lidl.

  Wat kan je verwachten?
  Ben je op zoek naar een afwisselende (bij)baan in de supermarkt? Dan ben je bij Lidl aan het juiste adres. Als hulpkracht en verkoopmedewerker ben je bij Lidl vakkenvuller, caissière en magazijnmedewerker tegelijk. Kortom, veel afwisseling waardoor geen dag hetzelfde is.

  Kom zaterdag 25 mei tussen 11.00 uur en 15.00 uur bij ons langs en maak op informele wijze kennis met (toekomstig) collega’s, zij vertellen je graag meer over het nieuwe filiaal in Apeldoorn en de werkzaamheden in de supermarkt. Ontdek jouw mogelijkheden als hulpkracht of verkoopmedewerker.

  Ben je fulltime, parttime beschikbaar of op zoek naar een bijbaan? Iedereen is welkom!       

  Locatie
  Lidl
  Saloméstraat 9
  7323 TL Apeldoorn

  Kom tussen 11.00 uur en 15.00 uur bij ons langs, dan  maken we graag kennis met jou. Aanmelden is niet nodig. Wel vragen we jou om je cv mee te nemen. Indien je direct wil solliciteren op één van onze vacatures, klik dan op bovenstaande link ‘direct solliciteren’.

  Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter, Sabine Elings. Je kunt haar bereiken op het mobiele nummer: 06-22621330.

  We zien je graag op zaterdag 25 mei, tot dan!