Werken bij Lidl
 • Vacatures

  Geen vacatures gevonden

   
  « Terug naar overzicht

  31. mei 2018 | Lidl Experience

  Details evenement

  Datum31. mei 2018
  LocatieHavenstraat 71, Huizen
  Retail Management Trainee, Professional Traineeship, Logistiek Management Traineeship

  Lidl Experience

  “Toen kwam via Facebook de Lidl Experience in het vizier en uiteindelijk besloot ik om ernaartoe te gaan. Op deze dag vertelden medewerkers over hun ervaringen. Het enthousiasme waarmee zij over hun business praatten, werkte erg aanstekelijk op mij.”

  Tijdens de Lidl Experience nam Matthew voor het eerst (letterlijk) een kijkje in onze keuken. Uiteindelijk heeft deze dag hem ervan overtuigd om te solliciteren en inmiddels is hij 6 maanden bij Lidl werkzaam als Inkoop Trainee! En tot de dag van vandaag heeft hij geen spijt: “Ik haal veel energie uit het enthousiasme dat in de organisatie zit.”

  Wil jij ook meer te weten komen over wie Lidl is als organisatie en werkgever? Kom donderdag 31 mei bij ons langs tijdens de Lidl Experience!

  Tijdens deze dag ga je aan de slag met een uitdagende case, leer je tijdens een rondleiding de processen in onze winkels kennen en ga je samen met de andere deelnemers de strijd aan in onze Inkoop keukens. Daarnaast is dit de perfecte gelegenheid om al jouw vragen te stellen aan onze trainees en recruiters.

  Meld je vóór 14 mei aan door het sturen van je cv en korte motivatie (max. 200 woorden) naar inhousedag@lidl.nl. Voor vragen kan je contact opnemen met Eliane Brouwer, onze Campus Recruiter (035-5232847).