Werken bij Lidl

Vacatures

Geen vacatures gevonden

 

Een fascinerend logistiek proces

Ooit wel eens bedacht hoe producten in de supermarkt komen? Via een fascinerend logistiek proces dat elke dag opnieuw begint. De belangrijkste schakel hierin zijn onze zes distributiecentra in Heerenveen, Zwaag, Tiel, Etten-Leur, Weert en Waddinxveen. Hier gebeurt het allemaal: de stroom van ontvangst, opslag en distributie van producten. Onze medewerkers in de distributiecentra hebben de  belangrijke taak om ervoor te zorgen dat onze filialen op tijd de juiste producten ontvangen. Zodat Lidl succesvol kan zijn.

De eerste stap in het distributiecentrum is de ontvangst van goederen. Vrachtwagens rijden af en aan om producten te leveren. Het is dan zaak snel en steekproefsgewijs de kwaliteit te controleren, voordat de producten een plek krijgen in het magazijn. Vervolgens gaan onze orderverzamelaars aan de slag om de bestellingen compleet te maken. Nauwkeurig en snel verzamelen zij de producten en maken pallets klaar voor vertrek. Na een laatste controle gaan de producten de vrachtwagen in, op weg naar de winkels.

Onze medewerkers in het distributiecentrum laten dit logistieke proces soepel verlopen. Naast de orderverzamelaars en hun Teammanagers, hebben we specialisten op alle niveaus. Zo hebben we coördinatoren die verantwoordelijk zijn voor voorraadbeheer, transportplanners die zorgen dat de timing klopt en trainees die zich willen ontwikkelen tot een managementfunctie in de logistiek. Dit alles onder leiding van de Distributiemanager, die het gehele logistieke proces overziet.