Werken bij Lidl

Vacatures

Geen vacatures gevonden

 

Hulpkracht

Bijverdienen
na schooltijd

Hulpkracht

Werken bij een grote supermarktketen, samen met gezellige collega’s? Dat krijg je met een bijbaan bij Lidl. Een mooie manier om werkervaring op te doen en tegelijkertijd lekker bij te verdienen!

De baan

Als hulpkracht bij Lidl heb je een afwisselende baan, want wij maken van jou een echte allrounder. Je vult de schappen aan met artikelen uit het magazijn. Je weet precies waar alles staat, en zorgt zo ervoor dat klanten nooit misgrijpen. Je let erop dat de winkel schoon en opgeruimd is en helpt klanten als ze een vraag hebben. Achter de kassa reken je vlot en correct af, zodat elke klant tevreden de winkel uitgaat. Maar waar je ook aan de slag bent, jij doet belangrijk werk: zorgen voor tevreden klanten en een prettige winkel. Kortom:

  • je zorgt dat de schappen altijd goed gevuld zijn.
  • je houdt de winkel netjes en helpt de klanten die bij jouw Lidl hun boodschappen doen.
  • je kunt de verantwoordelijkheid krijgen voor een eigen afdeling.

Jouw profiel

Je zit vol energie om in een leuk team te zorgen voor een goed draaiende winkel. Je bent vriendelijk en behulpzaam, zowel voor klanten als je collega’s. Klantgericht zijn betekent voor jou nét die stap extra zetten en ervoor zorgen dat onze klanten met een glimlach het filiaal verlaten. Kortom:

  • je bent minimaal 16 jaar.
  • je bent flexibel inzetbaar, ook ‘s avonds en/of in het weekend.

De werkplek

Supermarkt

Wij bieden

Een leuke bijbaan, met veel afwisseling en een team met fijne collega’s. Het inwerktraject is een mooie mix tussen E-learnings en de praktijk. Zo leer je snel hoe het werkt bij ons. Later kun je ook doorgroeien naar de versafdeling of de bake-off. Ook kun je rekenen op:

Een werkweek van maximaal 12 uur.
Een reiskostenvergoeding als je meer dan tien kilometer van de winkel woont.
Een gezonde werkplek: gratis fruit en sporten met korting.
Een korting op allerlei culturele activiteiten met CultuurWerkt! zoals bijvoorbeeld concerten.

Jouw beloning

Hoeveel je gaat verdienen, hangt af van je leeftijd en het aantal uren dat je werkt. Hieronder kun je zien wat het salaris is als je 12 uur per week werkt.

16 jaar:   € 64   per week.
17 jaar:   € 73   per week.
18 jaar:   € 80   per week.
19 jaar:   € 94   per week.
20 jaar:   € 117  per week.
21+ jaar: € 146  per week.

Dit is jouw all-in bruto loon, dus inclusief vakantietoeslag.

Hoor je liever van je toekomstige collega’s waarom zij voor Lidl kiezen? Lees dan hun verhalen op www.maakhetwaarbijlidl.nl!

Solliciteer direct