Werken bij Lidl
« Terug naar resultaten
 • 22.08.2019
 • Hoofdkantoor
 • Hoofdkantoor Huizen

Projectontwikkelaar Huizen (32-40 uur)

Op onze afdeling Bouw & Vastgoed op het hoofdkantoor en in de zes regio’s werken we dagelijks  aan het realiseren van een zo optimaal mogelijk winkelbestand. Bouw & Vastgoed is verantwoordelijk voor de hele levenscyclus van onze winkels: van verwerving, ontwikkeling, uitbreiding en/of modernisering tot verplaatsing.

De afdeling Projectontwikkeling is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van complexe integrale projecten voor Lidl in Nederland. Dit zijn uitdagende projecten met de Lidl supermarkt als basis in combinatie met woningbouw, parkeren en andere retail functies. Ter versterking van ons team zij wij op zoek naar een enthousiaste en professionele Projectontwikkelaar.

De baan

De baan

Als Projectontwikkelaar werk je in een gedreven team en werk je veel samen met de afdelingen Expansie & Bouw onder leiding van de Sr. manager Projectontwikkeling.  Je bent verantwoordelijk voor werving, ontwikkeling en realisatie van locaties en projecten.  Jouw doel is het realiseren van mixed-use projecten  in combinatie met een vestigingspunt voor een Lidl-filiaal. Het maken van haalbaarheidsanalyses, complexe onderhandelingen, aansturen van projectteams, verslaglegging en contracteren kennen voor jou geen geheimen.

Overige taken en verantwoordelijkheden

 • Je weet precies wat er binnen de vastgoedmarkt en bij de concurrenten gebeurt en je kent de trends & ontwikkelingen.
 • Lokale overheden, makelaars, ontwikkelaars, aannemer en beleggers, jij kent hen en zij kennen jou. Je hebt kennis van het speelveld, je hebt een uitgebreid netwerk en kent de verschillende belangen in de sector.
 • Je werkt in een dynamische omgeving. Binnen het retailvak is geen dag hetzelfde en gaan we iedere dag voor de beste winkel op de beste plek.
 

Jouw profiel

Jouw profiel

Je hebt een duidelijke visie op projectontwikkeling en weet met jouw natuurlijke overtuigingskracht mensen mee te krijgen in jouw ideeën en plannen. Omdat je een sterke persoonlijkheid hebt én kennis hebt van je vak, ben je een uitstekende adviseur voor het hoger management en een goede sparringpartner. Je bent commercieel, resultaatgericht en bent in staat meerdere projecten te overzien en aan te sturen. Netwerken is jou niet vreemd en je hebt de juiste vaardigheden om contacten op uiteenlopende niveaus te kunnen leggen en te onderhouden. Verder beschik jij over het volgende:

 • Een afgeronde hbo/wo opleiding (bijvoorbeeld Vastgoed & Makelaardij, Rechten, Real Estate Management of Planologie).
 • Daarnaast heb je minimaal 3 jaar ervaring opgebouwd als projectontwikkelaar in integrale projectontwikkeling; retail, woningbouw en parkeren.
 • Je bent flexibel, analytisch, ondernemend  en je wordt geroemd om je timing en je vermogen om snel te schakelen.
 

Wij bieden

Wij bieden

We bieden een baan waarbij je blijvend en tastbaar resultaat van je werk ziet en voortdurend voor nieuwe uitdagingen wordt gesteld. Je krijgt een verantwoordelijke rol binnen een groeiende en succesvolle organisatie met een sterke Bouw & Vastgoed afdeling waarbij groei en optimalisatie van het winkelbestand centraal staan. Lidl Projectontwikkeling werkt aan uitdagende projecten in de top van de markt.

Ook kun je rekenen op:

 • Een groeiende organisatie waarbij expansie en projectontwikkeling centraal staan.
 • Een gedegen inwerktraject waarin we je uitgebreid kennis laten maken met onze organisatie.
 • Goede arbeidsvoorwaarden, met een marktconform salaris, leaseauto en de mogelijkheid je verder te ontwikkelen.

Benieuwd naar de verhalen van anderen bij Lidl? Bekijk hier de ervaringen.

Wij zijn

Als grootste supermarktketen in Europa zijn we actief in 30 landen. In Nederland hebben we meer dan 19.000 medewerkers in ruim 400 filialen. De klant staat bij ons centraal en we hebben oog voor duurzaamheid, bijvoorbeeld door steeds meer biologische, diervriendelijke en duurzame producten in ons assortiment op te nemen én door de bouw van de meest duurzame winkels en distributiecentra van Nederland. Die betrokkenheid strekt zich ook uit naar onze medewerkers. Lidl zorgt voor een gezonde werk-privé balans, voldoende groei- en ontwikkelingsmogelijkheden en uiteraard de juiste beloning. Daarnaast staat diversiteit bij Lidl hoog op de agenda. Samen maken we Lidl! Kijk voor de laatste ontwikkelingen inzake duurzame winkels en Lidl Projectontwikkeling even op:
www.lidl.nl/nl/Zero
https://www.vastgoed-lidl.nl/provada-2019
https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6537215415406346240

 

Interesse?

We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Voor eventuele vragen neem contact op met onze recruiter Eliane Brouwer via 035-5232847.

 

Interesse?

Solliciteer direct