Werken bij Lidl
« Terug naar resultaten
 • 22.08.2019
 • Hoofdkantoor
 • Hoofdkantoor Huizen

Vastgoedprofessional (32-40 uur)

Lidl en vastgoed? Jazeker! Lidl groeit hard en is continu op zoek naar de beste locaties. Op onze afdeling Bouw & Vastgoed op het hoofdkantoor en in de zes regio’s werken we dagelijks  aan het realiseren van een zo optimaal mogelijk winkelbestand. Bouw & Vastgoed is verantwoordelijk voor de hele levenscyclus van onze winkels: van verwerving,  ontwikkeling, uitbreiding en/of modernisering tot verplaatsing. In verband met de groei van de organisatie zijn wij op zoek naar versterking van onze regionale vastgoedteams.

Je bent binnen een jouw toegewezen gebied verantwoordelijk  voor de groei van Lidl. Wil jij het verschil maken en draag jij graag je steentje bij aan de expansie van Lidl? Dan maken wij graag kennis met jou!

De baan

De baan

Je werkt in een gedreven team samen met  de disciplines expansie, bouw, vastgoedbeheer en facility management onder leiding van de manager Bouw & Vastgoed. Je verwerft zelfstandig  huisvesting voor onze nieuwe Lidl winkels en realiseert  moderniserings- en uitbreidingsprojecten van bestaande winkels. Als de vastgoedondernemer binnen je gebied ben  je voortdurend op zoek naar nieuwe én betere locaties voor onze winkels. Jij weet die locaties als geen ander te vinden!

Overige taken en verantwoordelijkheden

 • Je kent de lokale overheden, projectontwikkelaars, makelaars en beleggers en zij kennen jou. Zodra er zich nieuwe kansen voordoen, ben jij al op de hoogte en heb je de nodige contacten al gelegd.
 • Haalbaarheidsanalyses, onderhandelen, verslaglegging en contracteren kennen voor jou geen geheimen.
 • Je houdt de ontwikkelingen binnen de vastgoedmarkt en bij de concurrenten voortdurend in de gaten en je kent de trends & ontwikkelingen.
 

Jouw profiel

Jouw profiel

Het is jouw ambitie om slim en creatief onze knelpunten omtrent huisvesting op te lossen. Je bent een echte ‘hunter’ met een talent voor onderzoek en het verwerven van locaties. Je netwerk is je basis voor succes. Je weet makkelijk en op ieder niveau contact te leggen en te onderhouden. Je vind het fijn om zelfstandig te werken, bent een pragmatische  doorzetter en neemt graag de verantwoordelijkheid. Een sterke  persoonlijkheid, inzet, flexibiliteit en een resultaatgericht karakter zijn de belangrijkste succesfactoren in deze rol.  Daarnaast beschik je in elk geval over:

 • Een afgeronde hbo/wo opleiding (bijvoorbeeld Vastgoed & Makelaardij, Rechten, Real Estate Management of Planologie).
 • Werkervaring op het gebied van vastgoedacquisitie, commercieel asset management of bijvoorbeeld projectontwikkeling.

 

 

Wij bieden

Wij bieden

We bieden een baan waarbij je blijvend en tastbaar resultaat van je werk ziet en voortdurend voor nieuwe uitdagingen wordt gesteld. Je krijgt een verantwoordelijke rol binnen een groeiende en succesvolle organisatie met een sterke Bouw & Vastgoed afdeling waarbij groei en optimalisatie van het winkelbestand centraal staan.

Ook kun je rekenen op:

 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een lease auto en een marktconform salaris.
 • Een gedegen inwerktraject waarin we je uitgebreid kennis laten maken met onze organisatie.
 • Een contract van minimaal 32 uur en maximaal 40 uur.
 • Ruimte voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Benieuwd naar de verhalen van anderen bij Lidl? Bekijk hier de ervaringen.

Wij zijn

Als grootste supermarktketen in Europa zijn we actief in 30 landen. In Nederland hebben we meer dan 19.000 medewerkers in ruim 400 filialen. De klant staat bij ons centraal en we hebben oog voor duurzaamheid, bijvoorbeeld door steeds meer biologische, diervriendelijke en duurzame producten in ons assortiment op te nemen én door de bouw van de meest duurzame winkels en distributiecentra van Nederland. Die betrokkenheid strekt zich ook uit naar onze medewerkers. Lidl zorgt voor een gezonde werk-privé balans, voldoende groei- en ontwikkelingsmogelijkheden en uiteraard de juiste beloning. Daarnaast staat diversiteit bij Lidl hoog op de agenda. Samen maken we Lidl!

Kijk voor de laatste ontwikkelingen inzake duurzame winkels even op: www.lidl.nl/nl/Zero

Interesse?

We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Voor eventuele vragen neem contact op met onze recruiter Eliane Brouwer via 035-5232847.

 

Interesse?

Solliciteer direct