Werken bij Lidl

Vacatures

Geen vacatures gevonden

 

11) Targetgroup stage 1747

Carrière
op topniveau

Professional Traineeship

Een snelgroeiende internationaal opererende retail-organisatie als Lidl is een uitstekende omgeving voor gedreven starters, die de lat steeds nét even iets hoger voor zichzelf leggen. Als ambitieuze high potential heb jij een duidelijk doel voor ogen. Via een steile groeicurve het beste uit jezelf halen en toe werken naar een positie waarbij jij het verschil gaat maken. Want als jij iets doet, dan doe je het goed. Net als wij.

Twee keer per jaar (in april en oktober) starten we met een 18 maanden durende traineeship voor afgestudeerde studenten in verschillende vakgebieden. Via het traineeship worden toekomstige topmanagers ‘grootgebracht’ die het verschil gaan maken en mee bouwen aan de verdere toekomst van Lidl en daarmee aan die van hen zelf. Heb jij de potentie om snel te groeien en wil jij graag het maximale uit jezelf halen binnen een snelgroeiende multinational? Start dan je carrière bij Lidl.

Voor het startmoment 1 oktober 2019 zijn de richtingen voor het Professional Traineeship gesloten. Het Retail Management Traineeship en het Logistiek Management Traineeship staan nog wel open in verschillende regio's.
 
Voor het startmoment 1 april 2020 zullen wij weer op zoek gaan naar Professional trainees op ons hoofdkantoor. Deze vacatures komen naar verwachting medio oktober/ november 2019 online.


Meer weten? Onze Campus Recruiter Steven Verhoeven beantwoord graag jouw vragen via steven.verhoeven@lidl.nl

De supermarkt Lidl
Met ruim 420 filialen is Lidl de nummer drie supermarktketen in Nederland. De Schwarz-ondernemersgroep, waartoe Lidl behoort, is marktleider in Europa. En we groeien nog steeds. Steeds meer klanten waarderen onze unieke winkelformule, waarbij eenvoud en klantgerichtheid centraal staan. Bij Lidl bewijzen we dat het kan: de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Het ene na het andere product wordt 'als beste getest'. Wij bieden een breed assortiment dat is opgebouwd rondom eigen kwaliteitsmerken. Heel bewust hanteren we een breed assortiment, met veel verse producten, maar tegelijkertijd met beperkte keuzes per productgroep. Kortom, alles draait bij Lidl om ‘smart buy’.

De baan

Tijdens het traineeship leer je in 18 maanden tijd de Nederlandse organisatie van binnen en van buiten kennen. Je krijgt alles mee van de dagelijkse praktijk op de winkelvloer. Hierna ga je aan de slag op één of meerdere afdelingen en krijg je meer inzicht in de keten van Lidl door verschillende kennissessies. Na het doorlopen van je traineeship stroom je door in een functie die past bij jouw capaciteiten en ambitie.

Gedurende het traineeship doorloop je een uitgebreid trainingsprogramma gericht op je eigen persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit. Om de steile leercurve vast te houden die wij van jou als trainee verwachten word je intensief begeleid in je ontwikkeling door een professionele coach. Intervisiebijeenkomsten met andere trainees vinden regelmatig plaats om ervaringen uit te wisselen en een leer community te creëren.

 

Jouw profiel

Het traineeship is ingericht voor afgestudeerde hbo en master studenten in de vakgebieden: Commercieel, HR, Marketing, Supply Chain, Finance & Controlling, IT, Bouw & Vastgoed en Recht & Compliance. Een bedrijfskundige of bedrijfseconomische richting is een goede basis voor het traineeship. Evenals relevante studieachtergronden voor de verschillende specialisaties. Bovendien heb je niet stilgezeten tijdens je studie. Naast een verklaarbaar studietempo zien wij ook graag minstens één praktische ervaring binnen het gekozen vakgebied terug in jouw cv, zoals relevante bijbanen, stages, vrijwilligerswerk, buitenlandervaring, eigen onderneming/honours programma of sportactiviteiten.

En om het bij Lidl naar je zin te hebben, het beste uit jezelf te halen en snel te kunnen groeien, heb je ook een bepaalde instelling nodig. Een mentaliteit die niet iedereen is gegeven. Kortom, je bent pragmatisch en staat met beide benen op de grond. Je bent zelfbewust en hebt een prima reflectievermogen. Met jouw winnaarsmentaliteit ga je voor het beste resultaat. Jouw enthousiasme en positieve insteek zorgen ervoor dat je ideeën goed kunt overbrengen en dat je anderen gemakkelijk mee krijgt. Je neemt graag het voortouw en bent een natuurlijke leider. Je hebt het vermogen om snel de kern en mogelijke oplossingen te zien in situaties en daar op innovatieve wijze invulling aan te geven. Naast jouw vermogen om uit iedere situatie nieuwe inzichten op te doen, bepalen deze ingrediënten jouw succes tijdens het traineeship en uiteindelijk in jouw functie bij Lidl.

De werkplek

Hoofdkantoor

Wij bieden

Een unieke kans om te bouwen aan jouw eigen ontwikkeling binnen de snelst groeiende retailer van Nederland.

 
Solliciteer direct