Werken bij Lidl

Vacatures

Geen vacatures gevonden

 

WE HELPEN
JE GRAAG
VERDER

avatar1

Hoe kan ik solliciteren?

Alle vacatures staan op deze website. Klik hiervoor op de gele button 'Vacatures'. Door aan te geven wat voor baan je zoekt en /of in welke omgeving, krijg je een overzicht van relevante vacatures. Heb je interesse, dan kun je direct via deze website solliciteren, door bij de vacature op de button 'Solliciteer direct' te klikken. Succes!

Er komt een nieuw Lidl-filiaal bij mij in de buurt. Hoe kan ik solliciteren?

Al onze openstaande vacatures, inclusief vacatures voor nieuwe filialen, staan op deze website. Klik hiervoor op  de gele button 'Vacatures'. Als je aangeeft wat voor baan je zoekt en in welke plaats, krijg je een overzicht van relevante vacatures.

Hoe gaan jullie om met mijn gegevens?

Wij vinden het uiteraard belangrijk dat jouw privacy zo goed mogelijk wordt beschermd. Wij gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor de sollicitatieprocedure en eventuele indiensttreding. Als je sollicitatie niet succesvol verloopt, verwijderen we jouw gegevens drie maanden na afsluiting van de sollicitatieprocedure. Wij houden hierbij rekening met de regels uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Aan welke eisen moet mijn wachtwoord in het sollicitatieportaal voldoen?

Het wachtwoord moet minimaal 8 tekens bevatten, waarvan tenminste 4 letters, 1 cijfer en 1 leesteken. Verder mag er geen deel van jouw voor- en achternaam of gebruikersnaam in het wachtwoord zitten. Als je een wachtwoord probeert aan te maken, zal het systeem aangeven of dit akkoord is.

Hoe kan ik mijn wachtwoord voor het sollicitatieportaal opnieuw aanvragen of wijzigen?

Via de volgende url kun je het wachtwoord voor het sollicitatieportaal opnieuw aanvragen of wijzigen: https://jobs.lidl.com/relogin/NL. Kopieer de link en plak deze in je browser.

Ik wil solliciteren via de website, maar krijg een foutmelding.

Stuur een e-mail naar recruitmentsupport@lidl.nl met een omschrijving van het probleem.

Zijn er mogelijkheden om bij Lidl stage te lopen?

Lidl biedt studenten graag de mogelijkheid om stage te lopen. Als er vacatures zijn voor stages, zijn deze te vinden onder de knop 'Vacatures'.

Hoe kan ik als Werving & Selectie bureau contact opnemen?

Wij werken met enkele vaste partners op het gebied van Werving & Selectie. Op dit moment hebben wij hierin geen behoefte tot uitbreiding.

Ik heb een klacht of tip met betrekking tot de sollicitatieprocedure. Waar kan ik terecht?

Heb je een klacht of een tip met betrekking tot de sollicitatieprocedure dan horen wij dat graag.
Via werken@lidl.nl of recruitmentsupport@lidl.nl kan je contact met ons opnemen. Binnen 10 werkdagen ontvang je van ons een reactie op je klacht of tip. We helpen je dan verder.

Hoe kan ik contact opnemen met Lidl?

Voor vacature gerelateerde vragen kan je via de button 'Contact' (rechts in het menu) contact opnemen met de verantwoordelijke recruiter.