Werken bij #teamlidl
Vacatures Login Opslaan

Bo, Hulpkracht

Bo voor de Bake-off

Ik zit hier prima op mijn plek

In januari 2017 ben ik bij Lidl in Dordrecht gaan werken. Gewoon, om geld te verdienen zodat ik wat meer te besteden heb en ik een keer met vrienden op vakantie kan.

Voordat ik bij Lidl aan de slag ging, heb ik in een schoenenwinkel gewerkt. Toen besloot ik om toch de overstap naar Lidl te maken. Een goede vriend werkte er toen al en van hem hoorde ik alleen maar goede verhalen. Ik ben blij dat ik toen die stap heb gemaakt. En ja, hier verdien ik iets meer, dus dat is ook wel lekker. Ik kan nu kopen wat ik zelf wil!

Het is leuk en afwisselend werk. Soms zit ik achter de kassa artikelen te scannen en heb ik veel contact met klanten. Maar ik vul ook de vakken in de winkel en werk in het magazijn. We hebben veel afdelingen in de winkel en daardoor kan ik elke dag iets anders doen. Het liefst sta ik op de broodafdeling broodjes af te bakken. Vroeger bakte ik thuis altijd al taarten en cake, dus broodbakken ligt me ook wel.

Werken wanneer het uitkomt
Momenteel zit ik in een tussenjaar: ik koos een studie die eigenlijk niet zo leuk was als ik van tevoren dacht. Dus ben ik ermee gestopt. Maar dat geeft me wel meer ruimte om te werken bij Lidl. Dat doe ik een paar uur per week. Als ik straks met mijn nieuwe studie begin, de PABO, blijf ik werken. Deze baan is namelijk heel goed te combineren met een studie en daarnaast blijft er nog genoeg ruimte voor andere leuke dingen. Mijn rooster wordt best soepel ingepland, want er is in principe altijd ruimte om te switchen als dat nodig is.

Naast mijn werk ben ik graag in en rond het water te vinden. In het weekend speel ik waterpolo, meestal op zaterdagavond. Op vrijdag geef ik zwemles aan kleine kinderen. Dat doe ik op vrijwillige basis en daar heb ik zelfs een jongerenlintje voor gekregen, als Dordtse Belofte 2018. Ik vind het belangrijk dat er naast werk, ook ruimte is voor mijn sport en voor vrijwilligerswerk. Gelukkig kan ik het bij Lidl mooi combineren, dus ik zit hier prima op mijn plek.

Ontdek jouw mogelijkheden

Zet jij graag een stapje extra voor klanten? Ben je een echte aanpakker en zoek je een bijbaan met veel flexibiliteit of een carrièrestart met volop mogelijkheden om door te groeien? Kom dan een van onze filiaalteams versterken!

Bekijk onze vacatures

Elke dag voor het beste resultaat

Benieuwd naar Lidl als werkgever?

Klik hier voor meer informatie