Werken bij #teamlidl
Vacatures Login Opslaan

Mariëlla, Supermarktmanager

Mariella legt iets uit aan hulpkracht

Mijn werk is zo dynamisch, geen dag is hetzelfde

Mariëlla is supermarktmanager bij Lidl in Putten. In vier jaar tijd is ze gegroeid naar haar huidige functie. “De steun die ík kreeg geef ik nu weer aan anderen. Het is prachtig werk.”

“Sinds 2014 werk ik bij Lidl. Hiervoor was ik manager bij een overheidsinstelling. Ik wilde iets nieuws. Ik miste de dynamiek in mijn vorige baan. Vroeger heb ik in een supermarkt gewerkt, en de vacature die ik zag - assistent filiaalmanager bij Lidl - leek me bij mij passen.”

“Ik heb een speeddate gehad, waarin ik in drie uur tijd een dwarsdoorsnede te zien kreeg van de hele organisatie. Ik sprak met allerlei mensen: een assistent filiaalmanager, een rayonmanager, een manager verkoop. Ik zag enthousiaste mensen, allemaal trots om bij Lidl te werken, op alle niveaus.”

“Ik ben gestart als assistent in Nijkerk. In de winkel en in mijn opleiding heb ik zo veel geleerd. En het werk is prachtig. Bij de overheid werkte ik met mensen van middelbare leeftijd, bij Lidl werk je voornamelijk met jonge mensen. Dat is zó leuk. Ik ben zelf veertig en jonge mensen houden mijzelf ook jong. Ze kijken weer anders naar de wereld, met heel andere ideeën. Ik vind het mooi om daarmee aan de slag te gaan, het inspireert. En mijn werk is zo dynamisch, geen dag is hetzelfde.”

“In deze vier jaar merk ik dat Lidl veel heeft gedaan om het management verder op te leiden: niet alleen het aansturen op de vloer, maar ook verder kijken dan de dagelijkse werkzaamheden. Wat wil je dit jaar bereiken en hoe ga je het aanpakken en wat heb je daarbij nodig? Natuurlijk zijn er harde doelstellingen, daar hou ik ook van, maar als je verder kijkt gaat het ook om de mensen in dienst en hoe zij kunnen opbloeien en groeien in hun werk.

“Ik ben zelf doorgegroeid van assistent naar supermarktmanager. Daarin ben ik heel goed begeleid en daar werd ik blij van. Nu vind ik het geweldig om zelf medewerkers met ambitie verder te helpen in die ontwikkeling. Echt super leuk. Lidl biedt je zo veel mogelijkheden!”

Ontdek jouw mogelijkheden

Zet jij graag een stapje extra voor klanten? Ben je een echte aanpakker en zoek je een bijbaan met veel flexibiliteit of een carrièrestart met volop mogelijkheden om door te groeien? Kom dan een van onze filiaalteams versterken!

Bekijk onze vacatures

Elke dag voor het beste resultaat

Benieuwd naar Lidl als werkgever?

Klik hier voor meer informatie