Maak het waar bij Lidl
Login
Opslaan

Ontdek jouw mogelijkheden

Samen maken we Lidl. Dat is ons motto. Met z’n allen gaan we elke dag voor het beste resultaat. Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? Kom Lidl versterken.

Vacatures
Vacatures
Lidl short

Studenten winactie, een chef-kok bij jouw studentenhuis!

Afgelopen zomer zijn we langs geweest bij Merel en haar huisgenoten. Samen met onze check-kok Arjan hebben de studenten van een simpele studentenprak een sterrenwaardig diner op tafel gezet voor hun studentenhuis. 

Wil jij dit ook? Dat kan!

Vertel ons vanaf woensdag 6 oktober t/m woensdag `17 november waarom jij en je huisgenoten het diner hebben verdiend. Stuur hiervoor een mailtje naar winactie@lidl.nl met je voor- en achternaam, je leeftijd én een foto van je studentenhuis en wie weet ben jij straks de gelukkige winaar!

Tijdens deze avond leert onze Chef-kok jullie nieuwe kooktricks, koken jullie samen een mooi diner met onze Lidl producten en hebben jullie genoeg tijd om gezellig te kletsen met onze campus recruiter. 

De actievoorwaarden kunnen via hier geraadpleegd worden. 

Stuur een foto op van je studentenhuis en wie weet komt onze chef-kok snel langs bij jouw studentenhuis!

Trainee bij Lidl?

Je kunt vanaf nu solliciteren op een van onze traineeship vacatures. We bieden traineeships aan in verschillende vakgebieden, in de winkel, in het distributiecentrum of op ons hoofdkantoor. Solliciteer snel!

Bekijk hier je mogelijkheden

Elke dag voor het beste resultaat

Benieuwd naar Lidl als werkgever?

Klik hier voor meer informatie
Collega met Lidl sokken in het distributiecentrum