Maak het waar bij Lidl
Login
Opslaan

Ontdek jouw mogelijkheden

Samen maken we Lidl. Dat is ons motto. Met z’n allen gaan we elke dag voor het beste resultaat. Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? Kom Lidl versterken.

Vacatures
Vacatures
Homepage_Hero_16to9_1600x900

Diversiteit & inclusie

Net zo divers als onze klantenkring

Geen mens is hetzelfde. En dat is maar goed ook. Bij Lidl geloven we dat diversiteit en inclusie binnen onze organisatie en teams ervoor zorgt dat we de wensen van onze klanten beter begrijpen. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen zich bij Lidl welkom voelt. Wat je geslacht, leeftijd, afkomst, geloof of seksuele voorkeur ook is. Dat geldt voor onze medewerkers en natuurlijk ook voor onze klanten.

Icoon van talent naar de top
Diversiteit_Iedereen is welkom_filiaal

Talent naar de Top

Minimaal 30% vrouwen in leidinggevende posities. Onder die doelstelling hebben we als eerste supermarktketen onze handtekening gezet. Kinderen? We bieden ouders de beste ondersteuning die er is. 

Iedereen is welkom

"Kansen bieden, talent ontwikkelen en samen zorgen dat klanten zich thuis voelen in onze winkels. Wie je ook bent, van wie je houdt of wat je achtergrond is, voor iedereen is plek bij Lidl."

Sophie Geerts Jaspers (HR - Directeur)

Het diversiteitsteam

Diversiteitsteams

In onze diversiteitsteams maken collega’s met diverse functies en achtergronden zich dagelijks hard voor diversiteit en inclusie binnen Lidl. We hebben één landelijk team en zes regionale teams.

De voorkant van het kids & carriere boekje

Kids & Carrière programma

Leidinggevenden met kinderen krijgen bij Lidl extra ondersteuning. Denk aan gesprekken met een externe coach over een goede werk-privébalans. Leidinggevenden die zwanger zijn of net een kindje hebben gekregen kunnen meedoen met het sportprogramma Mom in Balance. 

Jong Lidl team

Jong Lidl

Jong Lidl is een netwerk voor en door collega’s van 18 tot en met 32 jaar. Ze ontmoeten elkaar regelmatig en ondernemen samen leuke en inspirerende activiteiten. Zo bezoeken ze bijvoorbeeld een van onze leveranciers, lunchen ze met de directie of gaan samen op reis. Mooie ervaringen om met elkaar te delen én heel leerzaam.
Bekijk hier de video van het bezoek van Jong Lidl aan onze Kipster-boerderij

Afbeelding Emma at work

Emma at Work

Lidl werkt samen met Emma at Work om kansen te bieden aan jongeren met een chronische fysieke aandoening. Of dat nu een spasme is of een ziekte die minder zichtbaar is. Samen zorgen we ervoor dat geen talent onbenut blijft.

Groepsfoto Lidl en raad van kinderen

Raad van Kinderen

Via Raad van Kinderen vraagt Lidl jaarlijks een schoolklas om mee te denken over een specifiek thema. Bijvoorbeeld “Hoe kan Lidl de werkgever van de toekomst worden?” Dat levert de meest verfrissende ideeën op. En de kinderen krijgen zo de kans om na te denken over hun eigen ambities.
Benieuwd naar de ideeën van groep 8 van de flevoschool? Bekijk hier de video

Yama, Rayonmanager

Mijn harde werken werd beloond door Lidl.

"Meerdere collega’s hebben dezelfde afkomst en spreken de moedertaal van onze klanten. Zo kunnen wij de klanten altijd te woord staan en goed helpen."

Lees hier zijn verhaal
Yama in filiaal met ipad

Jochem vertelt wat jezelf zijn voor hem betekent

Ontdek jouw mogelijkheden

Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? En voel jij je thuis bij een supermarktketen die elke dag groeit en vernieuwt? Kom Lidl versterken. Solliciteer op een van de vele functies.

Bekijk de vacatures