Maak het waar bij Lidl
Login
Opslaan

Ontdek jouw mogelijkheden

Samen maken we Lidl. Dat is ons motto. Met z’n allen gaan we elke dag voor het beste resultaat. Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? Kom Lidl versterken.

Vacatures
Vacatures
Homepage_Hero_16to9_1600x900

Diversiteit & inclusie

Net zo divers als onze klantenkring

Geen mens is hetzelfde. En dat is maar goed ook. Bij Lidl geloven we dat diversiteit en inclusie binnen onze organisatie en teams ervoor zorgt dat we de wensen van onze klanten beter begrijpen. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen zich bij Lidl welkom voelt. Wat je geslacht, leeftijd, afkomst, geloof of seksuele voorkeur ook is. Dat geldt voor onze medewerkers en natuurlijk ook voor onze klanten.

Icoon van talent naar de top
Diversiteit_Iedereen is welkom_filiaal

Talent naar de Top

Minimaal 30% vrouwen in leidinggevende posities. Onder die doelstelling hebben we als eerste supermarktketen onze handtekening gezet. Kinderen? We bieden ouders de beste ondersteuning die er is. 

Iedereen is welkom

"Kansen bieden, talent ontwikkelen en samen zorgen dat klanten zich thuis voelen in onze winkels. Wie je ook bent, van wie je houdt of wat je achtergrond is, voor iedereen is plek bij Lidl."

Sophie Geerts Jaspers (HR - Directeur)

Yama, Rayonmanager

Mijn harde werken werd beloond door Lidl.

"Meerdere collega’s hebben dezelfde afkomst en spreken de moedertaal van onze klanten. Zo kunnen wij de klanten altijd te woord staan en goed helpen."

Lees hier zijn verhaal
Yama in filiaal met ipad

Jochem vertelt wat jezelf zijn voor hem betekent

Ontdek jouw mogelijkheden

Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? En voel jij je thuis bij een supermarktketen die elke dag groeit en vernieuwt? Kom Lidl versterken. Solliciteer op een van de vele functies.

Bekijk de vacatures