Werken bij #teamlidl
Vacatures Login Opslaan

Werken in één van onze distributiecentra

Hero_orderpicker_SWS

Een onmisbare schakel in onze supermarktketen

In ons distributiecentrum is altijd wat te doen. Wist je dat we op een drukke dag tot wel 3.000 pallets per dag picken en versturen? Dat zijn een heeeele hoop boodschappen! Als medewerker op één van de afdelingen in ons distributiecentrum draag jij daar aan bij. Sowieso iets voor jou!

Wist je dat onze nieuwste distributiecentra de duurzaamste distributiecentra van heel Europa zijn? Met zonnepanelen, bijenkasten en groendaken écht een werkplek om blij van te worden. Sowieso. We hebben 7 distributiecentra verspreid over het hele land. Je kunt er een vinden in AlmereEtten-LeurOosterhout (GLD), HeerenveenWeert en Waddinxveen, altijd wel een plek dicht bij jou in de buurt dus! 

Bijbaan_DC_bankrekening

Lekker bijverdienen in ons distributiecentrum? 

Kies dan voor een bijbaan bij Lidl! Je gaat je bankrekening vullen én op de elektrische palletwagen door het distributiecentrum rijden. Sowieso. 

Wij snappen dat het leven echt niet alleen uit werken bestaat. Dus in overleg met je leidinggevende bepaal jij zelf wanneer je werkt. Liever in de avonden of in de weekenden veel werken? Maar tijdens een toetsweek liever niet? Dat kan!

 

Klik hier voor de vacatures

Orderpicker_SWS

Genoeg uren maken? 

Dan is een baan als orderpicker bij Lidl iets voor jou! Jij verzamelt de producten in ons magazijn met de elektrische palletwagen. Als je alles verzameld hebt, zorg jij ervoor dat jouw pallets netjes klaar staan voor het transport.  Dankzij jou zijn onze schappen morgen gevuld en klanten tevreden. Lekker bezig!

 

Klik hier voor de vacatures

Bijbaan_bankrekening_1:1
DC_Weten waar je aan toe bent
Orderpicker_individueel

Lekker voor je bankrekening

Wil jij een bijbaan die zich aanpast aan jouw leven, niet andersom? Snappen we! Je bankrekening vullen? Regelen we! Word onderdeel van #teamlidl en kom werken als orderpicker in ons distributiecentrum. Sowieso iets voor jou.

 

Weten waar je aan toe bent

Wij snappen dat het leven echt niet alleen uit werken bestaat. En dat jij ook tijd wil overhouden voor je vrienden, je favoriete serie of je studie. Sowieso. Kom je orders picken bij ons in het distributiecentrum? Dan weet jij precies waar je aan toe bent. Gemakkelijk jouw drukke leven combineren met je bijbaan bij Lidl. Sowieso. 

Individueel werken in een top team

Orders picken in ons distributiecentrum? Sowieso. Lekker zelfstandig aan de slag maar met de gezelligheid van #teamlidl. 

De voordelen van werken bij Lidl

Werken in ons distributiecentrum? Sowieso.

Bekijk de mogelijkheden bij jou in de buurt!

Solliciteer direct