Maak het waar bij Lidl
Vacatures Login
Opslaan

Ontdek jouw mogelijkheden

Samen maken we Lidl. Dat is ons motto. Met z’n allen gaan we elke dag voor het beste resultaat. Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? Kom Lidl versterken.

Vacatures
Collega aan het verzamelen

Werken in één van onze distributiecentra

Een onmisbare schakel in onze supermarktketen

Als medewerker van een Lidl-distributiecentrum zorg je ervoor dat onze winkels op tijd hun bestelling krijgen. Zodat onze klanten elke dag hun favoriete producten kunnen kopen. Een klus om trots op te zijn! Verzamel jij in no time de order van een filiaal? Is de controle van ons groente en fruit bij jou in goede handen? Dan is de afdeling Operations iets voor jou. Draai jij je hand niet om voor een strakke planning, de meest efficiënte indeling van het distributiecentrum of de administratie van alle artikelen die we verwerken? Dan is de afdeling Process helemaal jouw plek!

Distributiecentrum_Projectteaser_TrainingRoosDC_1to1_1282x1282
Distributiecentrum_Projectteaser_AGFcontroleur2_1to1_1282x1282

Ook jouw ontwikkeling staat niet stil

Wil je de stap zetten naar reachtruckchauffeur of AGF-controleur? Of wil je doorgroeien tot teamleider of planner? Maak jouw ambitie waar met onze interne opleidingen en digitale leeromgeving.

Leren in de praktijk

Als je nieuw bent in een dc komt er veel op je af. Of je nu start als orderverzamelaar of leidinggevende, met een inwerkplan op maat, leer je in de praktijk en vind je snel de weg in jouw functie.

Chauffeur worden bij Lidl?

Lees alle voordelen of solliciteer direct!

Klik hier
Foto van een distributiecentrum

Kom jij ons logistieke team versterken?

In Almere bouwen wij op dit moment aan ons nieuwste duurzame distributiecentrum.

Bekijk de vacatures
Distributiecentrum Almere
Distributiecentrum_ImageRichtext_MedewerkerTheke_4to3_1920x1280

Medewerker Distributiecentrum

In het distributiecentrum komt alles samen. De hele dag rijden vrachtwagens af en aan; om producten af te leveren, bestellingen van winkels op te halen en materialen terug te brengen die we kunnen recyclen. Zo’n dynamische plek biedt volop kansen voor aanpakkers. Naast orderverzamelaars en hun leidinggevenden, hebben we specialisten op alle niveaus.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Klik hier voor alle openstaande vacatures.

Luc, Teammanager

Ik sta midden in de operatie.

"Als teammanager heb ik ongeveer 40 collega’s die ik aanstuur. Ik voer regelmatig gesprekken, bijvoorbeeld over trainingen, contracten, veiligheid, verzuim en eventuele doorgroei."

Lees hier zijn verhaal
Teammanager in overleg met orderverzamelaars

Als hulpkracht in het distributiecentrum werken wanneer het jou uitkomt!

Wist je dat er nog steeds een distributiecentrum staat in Tiel?

Vanuit dit landelijke distributiecentrum verzorgen wij de rest van de distributiecentra met non-food artikelen en onze filialen van winkelinrichting. Hierbij kun je denken aan kassa's, winkelschappen, pennen of bijvoorbeeld stoelen voor in de medewerkerskantine. Heb je een goed technisch inzicht en verzamel jij in no time de order van een filiaal? Dan is de afdeling Filiaalinrichting echt iets voor jou!

Zorg jij liever voor een efficiënte verwerking van onze retouren en voor een tijdige levering van onze non-food artikelen aan onze 6 regionale distributiecentra? Dan is de non-food afdeling meer iets voor jou!

Hulpkrachten in de kantine

Een paar weetjes over...

...onze distributiecentra

Distributiecentrum_Facts_HulpkrachtDC_1to1_1282x1282

150-200

medewerkers per dc verzamelen

160.000

colli per dag!

Distributiecentrum_Facts_ControleurDC_1to1_1282x1282

20+

nationaliteiten

Een zeer diverse

club van aanpakkers!

Distributiecentrum_Facts_BarryMD_1to1_1282x`1282

54.790

vierkante meter

Zó groot

is ons grootste distributiecentrum

Vrachtwagen voor distributiecentrum

200

vrachtwagens per dag

6 DC's

bevoorraden deze vrachtwagens

Rondom jouw sollicitatie

FAQ
Heb je vragen?

Bekijk dan eerst eens deze antwoorden

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je de antwoorden op vragen over bijvoorbeeld stagelopen, (online) solliciteren en parttime werken. Misschien staat jouw antwoord er wel tussen!
Welke baan past bij jou?

Neem contact met ons op over jouw mogelijkheden

In al onze regio’s hebben we recruiters die jouw vragen over een specifieke vacature of functie kunnen beantwoorden. Bekijk hoe je de recruiter in jouw regio kunt bereiken.
Checklist
Vind je solliciteren moeilijk?

Doe je voordeel met onze sollicitatietips

Hoe schrijf je een sollicitatiebrief die eruit springt? Wat zet je in je cv? Hoe ga je goed voorbereid het gesprek in als we je uitnodigen? Om je hierbij op weg te helpen hebben we een aantal sollicitatietips voor je op een rij gezet. Bekijk ze maar eens.

Toch liever aan de slag op ons hoofdkantoor?

Heb jij het in je om grote projecten tot een goed einde te brengen en samen ons logistieke processen in goede banen te leiden? Voel jij je thuis in een divers team met harde werkers? Kom dan ons logistieke team versterken!

Bekijk de vacatures