Werken bij #teamlidl
Vacatures Login Opslaan

Werken in één van onze distributiecentra

Hero_DC_team

Een onmisbare schakel in onze supermarktketen

Als medewerker van een Lidl-distributiecentrum zorg je ervoor dat onze winkels op tijd hun bestelling krijgen. Zodat onze klanten elke dag hun favoriete producten kunnen kopen. Een klus om trots op te zijn! Verzamel jij in no time de order van een filiaal? Is de controle van ons groente en fruit bij jou in goede handen? Dan is de afdeling Operations iets voor jou. Draai jij je hand niet om voor een strakke planning, de meest efficiënte indeling van het distributiecentrum of de administratie van alle artikelen die we verwerken? Dan is de afdeling Process helemaal jouw plek!

Aan de slag in ons nieuwe e-commerce distributiecentrum in Roosendaal

In ons e-commerce distributiecentrum dragen wij zorg voor de webshop bestelling van onze klanten in Nederland en Belgie. Zo’n dynamische plek biedt volop kansen voor aan -en inpakkers. Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Klik hier voor meer informatie

Benieuwd waar een distributiecentrum is bij jou in de buurt?

DC locatie

Onze 7 distributiecentra liggen verspreid over het hele land. Zo kunnen we gemakkelijk al onze 440 winkels goed en tijdig bevoorraden. Wist je dat onze nieuwste distributiecentra de duurzaamste distributiecentra van heel Europa zijn? Met zonnepanelen, bijenkasten en groendaken écht een werkplek om blij van te worden.

In elke regio in het land vind je wel een distributiecentrum. We hebben een distributiecentrum in Almere, Etten-Leur, Oosterhout (GLD), Heerenveen, Weert en Waddinxveen, altijd wel een plek dicht bij jou in de buurt dus! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ze hier.

Distributiecentrum_ImageRichtext_MedewerkerTheke_4to3_1920x1280

Medewerker Distributiecentrum

In het distributiecentrum komt alles samen. De hele dag rijden vrachtwagens af en aan; om producten af te leveren, bestellingen van winkels op te halen en materialen terug te brengen die we kunnen recyclen. Zo’n dynamische plek biedt volop kansen voor aanpakkers. Naast orderverzamelaars en hun leidinggevenden, hebben we specialisten op alle niveaus.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Klik hier voor alle openstaande vacatures.

Ik sta midden in de operatie.

"Als teammanager heb ik ongeveer 40 collega’s die ik aanstuur. Ik voer regelmatig gesprekken, bijvoorbeeld over trainingen, contracten, veiligheid, verzuim en eventuele doorgroei."

Luc, Teammanager

Lees hier zijn verhaal
Teammanager in overleg met orderverzamelaars

Wist je dat er nog steeds een distributiecentrum staat in Tiel?

Vanuit dit landelijke distributiecentrum verzorgen wij de rest van de distributiecentra met non-food artikelen en onze filialen van winkelinrichting. Hierbij kun je denken aan kassa's, winkelschappen, pennen of bijvoorbeeld stoelen voor in de medewerkerskantine. Heb je een goed technisch inzicht en verzamel jij in no time de order van een filiaal? Dan is de afdeling Filiaalinrichting echt iets voor jou!

Zorg jij liever voor een efficiënte verwerking van onze retouren en voor een tijdige levering van onze non-food artikelen aan onze 6 regionale distributiecentra? Dan is de non-food afdeling meer iets voor jou!

Benieuwd naar ons distributiecentrum in Tiel? Collega Volkan neemt je mee!

Als chauffeur rijden voor Lidl?

Lees alle voordelen of solliciteer direct!

Klik hier

Een paar weetjes over...

...onze distributiecentra

Distributiecentrum_Facts_HulpkrachtDC_1to1_1282x1282

150-200

medewerkers per dc verzamelen

160.000

colli per dag!

Distributiecentrum_Facts_ControleurDC_1to1_1282x1282

20+

nationaliteiten

Een zeer diverse

club van aanpakkers!

Distributiecentrum_Facts_BarryMD_1to1_1282x`1282

54.790

vierkante meter

Zó groot

is ons grootste distributiecentrum

Vrachtwagen voor distributiecentrum

200

vrachtwagens per dag

6 DC's

bevoorraden deze vrachtwagens

Rondom jouw sollicitatie

FAQ
Heb je vragen?

Bekijk dan eerst eens deze antwoorden

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je de antwoorden op vragen over bijvoorbeeld stagelopen, (online) solliciteren en parttime werken. Misschien staat jouw antwoord er wel tussen!
Distributiecentrum_Projectteaser_ContactDC_1to1_1282x1282
Welke baan past bij jou?

Neem contact met ons op over jouw mogelijkheden

In al onze regio’s hebben we recruiters die jouw vragen over een specifieke vacature of functie kunnen beantwoorden. Bekijk hoe je de recruiter in jouw regio kunt bereiken.
Checklist
Vind je solliciteren moeilijk?

Doe je voordeel met onze sollicitatietips

Hoe schrijf je een sollicitatiebrief die eruit springt? Wat zet je in je cv? Hoe ga je goed voorbereid het gesprek in als we je uitnodigen? Om je hierbij op weg te helpen hebben we een aantal sollicitatietips voor je op een rij gezet. Bekijk ze maar eens.

Toch liever aan de slag op ons hoofdkantoor?

Heb jij het in je om grote projecten tot een goed einde te brengen en samen ons logistieke processen in goede banen te leiden? Voel jij je thuis in een divers team met harde werkers? Kom dan ons logistieke team versterken!

Bekijk de vacatures