Werken bij #teamlidl
Vacatures Login Opslaan

Plaatsvervangend supermarktmanager

Solliciteer direct
Hero_fallback_teaminwinkel

Functie level

Instapniveau

Werkplek

Winkel

Ervaring opdoen met het managen van één van onze winkels en jezelf ontwikkelen. Als jij daaraan toe bent, past de baan van plaatsvervangend supermarktmanager bij Lidl helemaal bij jou!

In deze rol werk je nauw samen met de supermarktmanager. Je houdt je bezig met het opstellen van de personeelsplanning, het aansturen van het team en het bekijken van onze wekelijkse cijfers. Je ziet wat nodig is, je zorgt voor afstemming en je doet het. Natuurlijk werk je ook mee op de winkelvloer. Door jouw bijdrage bij acties en presentaties van producten zorg je er samen voor dat jij met jouw team elke dag de klantverwachtingen weet te overtreffen. Naast de dagelijkse werkzaamheden richt je je op de begeleiding van hulpkrachten in jouw filiaal. Je bent samen met de supermarktmanager verantwoordelijk voor het aannemen van de hulpkrachten en helpt hen om zich te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. Je begeleidt hen tijdens het inwerktraject en bent een betrouwbaar aanspreekpunt. Als de supermarktmanager er niet is, dan pak jij de managementtaken op. Klanten én collega’s weten dat ze met hun vragen bij jou terecht kunnen.

Wat ga je doen?

  • Je bent medeverantwoordelijk voor het filiaal.
  • Je houdt je bezig met het aannemen en inwerken van hulpkrachten, het maken van de personeelsplanning en het uitvoeren van de filiaaladministratie.
  • Je zorgt voor een prettige werkomgeving waarin het team het beste uit zichzelf kan halen.

“Ik laat het team veel het eigen initiatief nemen, om zo hun motivatie hoog te houden, dat werkt zo mooi.” – Glenn, Plaatsvervangend supermarktmanager

Wie ben jij?

Je wil je blijven ontwikkelen en bent graag op de hoogte. Je kunt jouw cijfermatige vaardigheden inzetten als dat nodig is, je lost graag problemen op en je bent goed in plannen. Met jouw enthousiaste houding en ontwikkelingsgerichte managementstijl zorg je ervoor dat je collega’s hun werk met succes en plezier doen. Klantgericht zijn betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze klanten met een glimlach het filiaal verlaten. Daarnaast beschik je in elk geval over:

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Zo’n 1 jaar ervaring met leidinggeven, ervaring in de retail, detailhandel, horeca of hotellerie is een pré.
  • Goede communicatieve en cijfermatige vaardigheden.

Wat krijg jij van ons?

Als plaatsvervangend supermarktmanager bieden we je een intern opleidingsprogramma aan om je volledig voor te bereiden op jouw functie. Je krijgt training in leiderschap en leert vracht-, voorraad-, en kwaliteitscontroles, het bestellen en afschrijven van artikelen, het analyseren van cijfers en het maken van een goede personeelsplanning. Je komt hierdoor alles te weten over het filiaal en de werkzaamheden! Ook kun je rekenen op:

  • Een vaste standplaats met een werkweek die parttime of fulltime kan worden ingevuld .
  • Een gezonde werkplek: onder andere gratis fruit, sporten met korting, een fietsplan, coaching, fysiotherapie, aandacht voor werk-privé en begeleiding bij ouderschap.
  • Interne opleidingsprogramma’s zodat je je kunt blijven ontwikkelen en je, wanneer jij eraan toe bent, kunt profiteren van de loopbaanmogelijkheden binnen Lidl.

Solliciteer op één van de 121 vacatures!

In welke plaats?

Ga op zoek naar een baan waarin je geïnteresseerd bent

 
Wij zijn Top Employer