Maak het waar bij Lidl
Vacatures Login Opslaan

Bijbaan bij Lidl

Hero Hulpkracht geel

Bijverdienen bij Lidl

De alles-in-één bijbaan bij Lidl. Vakkenvullen, broodjes bakken of kassa draaien én samen met je collega’s knallen voor blije klanten. Een afwisselende bijbaan waarbij je werkervaring op kan doen en tegelijkertijd lekker bij kan verdienen!

HK Vullen
Teamfee HK

De alles-in-één bijbaan

Klaar met die saaie bijbaan? Met een bijbaan bij Lidl is geen dag hetzelfde! Bij ons vul je schappen, bak je broodjes én draai je kassa. Lekker afwisselend!

Samen de winkel runnen!

Vriendelijkheid en behulpzaamheid vinden wij belangrijk. Niet alleen voor klanten, maar óók voor je collega’s. Want, samen maken we Lidl! Als een hecht en betrokken team laten jullie iedere dag de winkel stralen.

Collega's gezelig aan het kletsen in de kantine

Tussen de 2 en 12 uur per week bijverdienen?

Word dan hulpkracht bij Lidl. Een bijbaan als hulpkracht bij Lidl is nooit saai. Niet alleen dankzij de afwisselende werkzaamheden, maar óók dankzij je collega’s. Deze bijbaan is goed te combineren met school, hobbies en sport. Daarnaast kun je lekker bij cashen in de schoolvakanties!

Klik hier voor de vacatures!

Onzecultuur_Imagegallery_FotoMohamed_2to1_1920x960

Een bijbaan vanaf 16 uur per week?

Zit je bijvoorbeeld in een tussenjaar of ben je op zoek naar een (bij)baan waarin je meer uur per week kunt werken? Dan is de vacature van verkoopmedewerker iets voor jou. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het filiaal.

Klik hier voor de vacatures!

Leidinggevende

Leidinggevende ervaring opdoen?

Lekker bijverdienen én alvast leidinggevende ervaring opdoen? Dan is de bijbaan Assistent Supermarktmanager iets voor jou! Vanaf 16 uur per week.

Klik hier voor de vacatures!

Kom jij #teamlidl versterken?

Bekijk de mogelijkheden bij jou in de buurt!

Klik hier voor de vacatures

De voordelen van werken bij Lidl