Werken bij #teamlidl
Vacatures Login Opslaan

Bijbaan bij Lidl

Hero_bijbaan_sowieso

Een bijbaan bij Lidl. Sowieso iets voor jou!

Een bijbaan bij Lidl is sowieso iets voor jou. Waarom?
Ten eerste omdat je lekker gaat verdienen in een hecht team. Maar ook omdat het bij #teamlidl allemaal draait om groei en kameraadschap. We bieden afwisselend werk, een goed salaris en een mooie lijst extra benefits.

Groet
Muntjes

Hecht team = meer vrienden

Je wordt bij ons onderdeel van een hechte, diverse club: #teamlidl! Samen knallen jullie de schappen vol en houden jullie de winkel netjes. En die collega’s waarmee je samenwerkt? Die zouden zomaar je vrienden kunnen worden. Sowieso.

Iedere minuut uitbetaald

Je kunt bij ons zelf aangeven hoeveel je wilt werken. Volgende maand wat minder? Dat komt goed. Juist meer uren in je vakantie werken? Geen probleem! We betalen je voor elke minuut die je werkt. 5 uur en 36 minuten gewerkt? 5 uur en 36 minuten uitbetaald. Sowieso.
 

 

 

Muntjes

Tussen de 2 en 12 uur per week bijverdienen?

Kies dan voor een bijbaan bij Lidl. Je gaat je niet vervelen! Sowieso. Niet alleen vanwege je collega's, maar ook dankzij de afwisselende werkzaamheden. Het ene moment zit je met een big smile achter de kassa en het andere moment zorg je ervoor dat de schappen gevuld zijn. Deze bijbaan is goed te combineren met school, hobby's en sport. Daarnaast kun je extra bijverdienen in de schoolvakanties!


Klik hier voor de vacatures!

AGF

Een (bij)baan vanaf 16 uur per week?

Zit je bijvoorbeeld in een tussenjaar of ben je op zoek naar een (bij)baan waarin je meer uur per week kunt werken? Dan is de vacature van verkoopmedewerker iets voor jou. Als verkoopmedewerker word je een onmisbare allrounder op de winkelvloer: je vult de schappen, houdt de winkel netjes, rekent af met klanten aan de kassa en helpt ze wanneer ze vragen hebben.


Klik hier voor de vacatures!

Een bijbaan bij Lidl. Sowieso.

Bekijk de mogelijkheden bij jou in de buurt!

Solliciteer direct

De voordelen van werken bij Lidl