Werken bij #teamlidl
Vacatures Login Opslaan

Bijbaan bij Lidl

Hero_bijbaan_sowieso

Een bijbaan bij Lidl. Sowieso iets voor jou!

Een bijbaan bij Lidl is sowieso iets voor jou. Waarom?
Ten eerste omdat je lekker gaat verdienen in een hecht team. Maar ook omdat het bij #teamlidl allemaal draait om groei en kameraadschap. We bieden afwisselend werk, een goed salaris en een mooie lijst extra benefits.

Groet
Muntjes
Bijbaan_ontwikkelen_vierkant

Hecht team = meer vrienden

Je wordt bij ons onderdeel van een hechte, diverse club: #teamlidl! Samen knallen jullie de schappen vol en houden jullie de winkel netjes. En die collega’s waarmee je samenwerkt? Die zouden zomaar je vrienden kunnen worden. Sowieso.

Iedere minuut uitbetaald

Je kunt bij ons zelf aangeven hoeveel je wilt werken. Volgende maand wat minder? Dat komt goed. Juist meer uren in je vakantie werken? Geen probleem! We betalen je voor elke minuut die je werkt. 5 uur en 36 minuten gewerkt? 5 uur en 36 minuten uitbetaald. Sowieso.
 

 

 

Nieuwe skills ontwikkelen

In je bijbaan bij ons leer je nieuwe skills. Deze kun je ook weer toepassen in jouw privé leven. Zo groei je niet alleen bij Lidl maar ook thuis. Sowieso.

Muntjes

Tussen de 2 en 12 uur per week bijverdienen?

Kies dan voor een bijbaan bij Lidl. Je gaat je niet vervelen! Sowieso. Niet alleen vanwege je collega's, maar ook dankzij de afwisselende werkzaamheden. Het ene moment zit je met een big smile achter de kassa en het andere moment zorg je ervoor dat de schappen gevuld zijn. Deze bijbaan is goed te combineren met school, hobby's en sport. Daarnaast kun je extra bijverdienen in de schoolvakanties!


Klik hier voor de vacatures

Bijbaan_nieuwe skills ontwikkelen

Nieuwe skills ontwikkelen?

Nieuwe skills ontwikkelen tijdens je bijbaan? Sowieso. Leren leidinggeven? In jouw bijbaan als assistent supermarktmanager doe je alvast leidinggevende ervaring op. Samen met het filiaalmanagementteam zorg jij ervoor dat de winkel op rolletjes loopt. Skills die je ook weer kunt gebruiken in jouw privéleven. Win, win toch?

 

Klik hier voor de vacatures

Bijbaan_DC_bankrekening

Liever werken in één van onze distributiecentra?

Lekker je bankrekening vullen én op de elektrische palletwagen door het distributiecentrum rijden? Dan is een bijbaan in ons distributiecentrum sowieso iets voor jou!

Wij snappen dat het leven echt niet alleen uit werken bestaat. Dus in overleg met je leidinggevende bepaal jij zelf wanneer je werkt. Sowieso.

Liever in de avonden of in de weekenden veel werken? Maar tijdens een toetsweek liever niet? Dat kan!

 

Klik hier voor alle vacatures

Een bijbaan bij Lidl. Sowieso.

Bekijk de mogelijkheden bij jou in de buurt!

Solliciteer direct

De voordelen van werken bij Lidl

Een (bij)baan vanaf 16 uur per week?

Zit je in een tussenjaar of ben je op zoek naar een (bij)baan waarin je meer uur per week kunt werken? Word dan verkoopmedewerker.

Solliciteer direct