Werken bij #teamlidl
Vacatures Login Opslaan

Werken bij Inkoop & Marketing

Hero_Inkoop&Marketing_aug2022

Blijven luisteren naar de klant

Als medewerker van de afdeling Inkoop & Marketing zorg jij voor een aantrekkelijk assortiment in onze winkels en de webshop. Dynamisch werk, want de wensen van onze klanten veranderen continu. Om toch altijd de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs te kunnen bieden, werken onze teams nauw samen. Wil jij meedenken over duurzame alternatieven voor producten en verpakkingen? Weet jij precies hoe je de aandacht van onze klanten trekt met een pakkende actie of een campagne met lef? Is kwaliteitscontrole bij jou in goede handen? Of zorg jij online voor volle winkelmandjes? Bij Inkoop & Marketing vind je zeker een uitdaging die bij jou past.

onze best geteste producten
Kantoor_Inkoop_Imagetextslider_Kipster_1to1_1333x1333
Kantoor_Inkoop_Futuregoods_1to1_471x303

Als beste getest

Lidl-producten komen regelmatig als beste uit de test. Onze maaltijdsalades, schoonmaakmiddelen en ons matras bijvoorbeeld. Voor ons is dat het beste bewijs dat we onze belofte waarmaken.

Bewuste keuzes

Met Kipster heeft Lidl het meest duurzame ei in huis. En stap voor stap worden we 100% rookvrij. Zo spelen we in op de wensen van onze klanten en dragen we bij aan een beter milieu en een gezonde toekomst.

Samen innoveren

Ondernemers die een innovatief product hebben dat nog niet op de markt is, kunnen sinds 2018 meedoen aan de Lidl Future Goods wedstrijd. Voor de winnende producten maken we graag ruimte in onze winkels!

Non-food is een grote ‘traffic generator’.

"Natuurlijk is het allerleukst als driekwart jaar later de producten waar jij in geloofde en voor bent gegaan ook goed verkopen in de winkels."

Katja, Manager Inkoop Non-food

Lees hier haar verhaal
Kantoor_Inkoop_TestimonialKatja_16to9_1920x1080

Een paar weetjes over...

...onze afdeling Inkoop & Marketing

Kantoor_inkoop&marketing_facts_fototafeltennis_1to1_1280x1280

Ca. 180 medewerkers

in 8 verschillende teams.

Ca. 2.000 artikelen

en daar komen dagelijks nieuwe bij!

Kantoor_inkoop&marketing_facts_proeverij_1to1_1280x1280

24% van onze omzet

halen we uit duurzame producten.

Ca. 10 producten per week

testen wij op kwaliteit.

Ontdek jouw mogelijkheden

Ben jij altijd op zoek naar het beste resultaat en zie jij een markt voor innovatieve producten? Sta je stevig in je schoenen en ben je helemaal in je element als je snel moet schakelen? Kom dan ons team versterken!

Bekijk de vacatures

Elke dag voor het beste resultaat

Benieuwd naar Lidl als werkgever?

Klik hier voor meer informatie