Werken bij #teamlidl
Vacatures Login Opslaan

Werken bij Bouw & Vastgoed

Hero_bouw&vastgoed_aug2022

Bouw mee aan de groei van Lidl

Als bouw & vastgoed professional werk je dagelijks aan het realiseren van de beste supermarkten van Nederland. Je streeft naar een Lidl-filiaal dichtbij en voor iedereen. Zie jij kansen om onze vastgoedportefeuille uit te breiden op een toplocatie? Onderhandel je graag stevig met gemeenten en beleggers? Dan ben je bij Vastgoed helemaal op je plek. Kunnen we op jou bouwen als we Lidl als kloppend hart van de buurt willen neerzetten bij mixed-use-ontwikkelingen? Kom dan onze afdeling Projectontwikkeling versterken. Weet jij hoe je samen met architecten en constructeurs het beste ontwerp realiseert? En hoe je samen met onze aannemers het ideale filiaal of distributiecentrum neerzet, onderhoudt en beheert? Mét oog voor kosten, duurzaamheid en comfort voor onze klanten en collega’s? Dan is de afdeling Bouw jouw plek. Meer dan genoeg uitdaging dus bij één van de grootse bouw- en vastgoedondernemingen in Nederland!

‘Ondernemer’ zijn binnen een grote organisatie.

“Een beetje meer ‘kilometers op de teller’ heeft wel voordelen in mijn functie."

Bert, Vastgoedacquisiteur

Lees hier zijn verhaal
Vastgoedacquisiteur bij Lidl
Kantoor_B&V_Woerden_1`to1_1440x1440
Kantoor_B&V_Aalsmeer_1to1_1667x1667
Kantoor_B&V_DCBouw_1to1_1280x1280
Kantoor_B&V_Imagetextslider_BouwVeenendaal_1to1_845x845

Winkel zonder energierekening

In september 2019 opende in Woerden de eerste Lidl Zero zijn deuren. Dankzij zonnepanelen, slimme technieken én opslag van warmte en kou is het de eerste 100% energie-neutrale supermarkt van Nederland.

Bouwen met aandacht voor de omgeving

Het Lidl Aalsmeer Metropoolfiliaal is een mooi voorbeeld van maatwerk in goed overleg met gemeenten. Dak en gevel sluiten aan bij de omgeving en de parkeergarage onder de winkel houdt de wijk leefbaar.

Distributiecentrum Oosterhout

Een modern distributiecentrum van 55.367m² zonder gasaansluiting. Het kan dankzij 2.700 zonnepanelen en een ingenieuze koppeling van de vloerverwarming en de koeltechniek. Zo zijn we op weg naar morgen.

Combinatie van retail en wonen

Het nieuwe winkelcentrum in Veenendaal-Oost is een mixed-use-project met een Lidl, 44 woningen en verschillende winkels. De combinatie retail en wonen past goed bij de ambitie van Lidl Bouw & Vastgoed. 

Ontdek jouw mogelijkheden

Wil jij uitdagende vastgoedprojecten van begin tot einde begeleiden? Of spreek jij de taal van bouwkundigen, technici, facility managers en vastgoedexperts. Kom dan bij Vastgoed, Projectontwikkeling of Bouw werken.

Bekijk de vacatures
Kantoor_Overzicht_Contentteaser_B&V_2to1_1920x960

Werken bij jou in de buurt?

Zowel vanuit het hoofdkantoor in Huizen als de 6 regiokantoren werken onze Bouw & Vastgoed specialisten samen aan acquisitie, beheer, onderhoud en bouw van ons vastgoed. Zo hebben we altijd de juiste persoon op de juiste plek.

Een aantal weetjes over...

...onze afdeling Bouw & Vastgoed

Kantoor_B&V_Facts1Amersfoort_1to1_1131x1131

Ca. 33 collega’s

in 3 subafdelingen.

8-10 filialen per jaar

van ontwerp tot opening.

Kantoor_B&V_Item2_1to1_1667x1667

Ca. 60 projecten per jaar

we (ver)bouwen wat af!

16.860m² bebouwen

precies ons soort uitdaging.

Elke dag voor het beste resultaat

Benieuwd naar Lidl als werkgever?

Klik hier voor meer informatie