Werken bij #teamlidl
Vacatures Login Opslaan

Werken bij Corporate Development

Hero_kantoor_corporategovernance_aug2022

Een strategische business partner waar Lidl op kan bouwen

Als medewerker van de afdeling Corporate Development ben je de ogen, oren én het zakelijk geweten van Lidl. Door de inzet van jou en je collega’s blijft Lidl efficiënt en innovatief. We geven gevraagd én ongevraagd advies om ervoor te zorgen dat de juiste strategische beslissingen worden genomen en Lidl toekomstbestendig blijft. We zijn continu op zoek naar verbeteringen en helpen bij het focussen op het juiste resultaat. En heeft iemand een goed idee dat onze organisatie nog succesvoller kan maken? Dan betrekken wij de juiste mensen om het idee waar te maken, met maximaal effect! Strategie, business process management, project- en portfoliomanagement of ideeënmanagement, waar ligt jouw kracht?

Aris
Afbeelding ideeenmanagement
Collega aan flipchart

Onze sleutel tot succes

Van facturatie tot transport, wij brengen alle processen en verantwoordelijkheden binnen Lidl in kaart en gebruiken dit inzicht om processen te verbeteren. Zo kunnen we snel inspelen op veranderingen.

Ideeën komen tot leven

Bij Lidl kan iedereen meedenken over verbeteringen. Ons ideeënplatform is de ideale manier om jouw idee te lanceren en er samen mee aan de slag te gaan. Bij welke innovatie ben jij straks betrokken?

Focus op de strategie

Projecten moeten maximaal en resultaatgericht bijdragen aan de strategie van Lidl. Daar letten we scherp op. We zijn kritisch, geven advies én ondersteunen bij de uitvoering. Zo bereiken projectmanagers én Lidl hun doel!

Collega's in overleg

Samen maken we Lidl

Bij Corporate Development is er volop ruimte voor eigen ideeën. We voelen ons thuis op elke plek in de organisatie waar onze expertise op het gebied van processen en projecten bijdraagt aan een betere strategie.

Ontdek jouw mogelijkheden

Zie jij altijd kansen om resultaten te verbeteren en risico’s te verkleinen? Weet je met jouw enthousiasme mensen te motiveren om werk te maken van hun ideeën? Kom dan ons dynamische, gedreven team versterken!

Naar vacatures Corporate Development

Elke dag voor het beste resultaat

Benieuwd naar Lidl als werkgever?

Klik hier voor meer informatie