Werken bij #teamlidl
Vacatures Login Opslaan

Werken bij Internal Audit

Hero_interalaudit_aug2022

Beroepsperfectionisten

Als auditor opereer je in het hart van onze organisatie. Je bezoekt door het hele land filialen en distributiecentra en leert onze organisatie en bedrijfsprocessen als geen ander kennen. Ben jij een kei in het signaleren van verbeterpunten én best practices? Zie jij waar verschillende bedrijfsonderdelen nog beter op elkaar kunnen aansluiten en heb je daar een goed verhaal bij? Dan vertrouwen wij jou onze meest kritische processen toe.

Audit in het filiaal
Verdiepingsfase
Collega's in de pantry aan het kletsen

Geen dag hetzelfde

Als auditor ben je tussen het schrijven van je auditrapportages veel op pad. Logisch voor een bedrijf met 440 filialen, 7 distributiecentra en een hoofdkantoor met 46 afdelingen. Als je dan bedenkt dat je op al die plekken ook nog eens meerdere processen bekijkt dan snap je wel dat ‘een afwisselende baan’ op zijn plaats is.

Structureel werken aan verbeteringen

Een proces dat niet optimaal loopt zien wij liever als een kans om nog beter te worden. Elke audit is een stap dichterbij perfectie. Daar zijn we trots op. Een optimaal proces betekent uiteindelijk prettiger winkelen voor onze klanten en het realiseren van een hogere omzet.

In goede handen

Het is een grote verantwoordelijkheid om te zoeken naar verbetermogelijkheden in onze meest kritische processen. Daarom zijn onze auditoren integer, staan ze stevig in hun schoenen en gaan ze zorgvuldig met informatie om. Daar kunnen we altijd op vertrouwen.

Een aantal weetjes over...

...onze afdeling Internal Audit

RM en SM

10 medewerkers

zijn gem. 2 dagen per week onderweg

Ca. 1000 audits per jaar

optimaliseren onze processen.

Ontdek jouw mogelijkheden

Lijkt het jou geweldig om in een hecht team de processen van een grote multinational tegen het licht te houden? Werk je graag samen? En weet je te overtuigen met zorgvuldig onderbouwde adviezen? Kom dan ons team versterken!

Bekijk de vacatures bij Internal Audit

Elke dag voor het beste resultaat

Benieuwd naar Lidl als werkgever?

Klik hier voor meer informatie