Werken bij #teamlidl
Vacatures Login Opslaan

Assistent teammanager

Solliciteer direct
Hero_kantoor_logistiek_aug2022

Functie level

Ervaren

Werkplek

Logistiek

Zorgen voor een foutloze orderverzameling, meedenken over verbetering van onze processen en actief bijdragen aan een goede werksfeer? Dat is jouw werk als rechterhand van de teammanager!

Elke dag bevoorraden onze distributiecentra (DC’s) de 440 Lidl filialen. Samen met je teammanager zorg je dat jouw team van ongeveer 15 medewerkers alle bestelde artikelen op een efficiënte manier verzamelt en dat de orders op tijd klaarstaan voor de chauffeurs. Je checkt de bestellingen, zodat ze altijd compleet de deur uit gaan. Van kruidenierswaren, AGF, diepvries, koeling tot non-food. Je controleert of er wordt voldaan aan de veiligheids- en hygiënevoorschriften. Als meewerkend voorman of voorvrouw steek je zelf ook je handen uit de mouwen. Mensen komen voor jou in beweging. Dat doen ze omdat je het goede voorbeeld geeft, maar ook omdat je enthousiast bent en aandacht hebt voor een prettige werksfeer. Als er nieuwe medewerkers zijn, zorg jij voor een warm welkom. Je vraagt je altijd af of dingen beter, sneller en efficiënter kunnen. Je teammanager luistert graag naar jouw input en samen gaan jullie ermee aan de slag!

Wat ga je doen?

  • Je zorgt dat jij samen met jouw team de orders elke dag op tijd klaarzet.
  • Je controleert of de bestellingen compleet zijn.
  • Je bewaakt de kwaliteit van de uitgaande pallets.
  • Je zorgt ervoor dat nieuwe collega’s goed ontvangen en ingewerkt worden.
  • Je zorgt voor een prettige werksfeer in jouw team.

Wie ben jij?

Je bent een echte aanpakker en weet je collega’s te motiveren om het beste uit zichzelf en elkaar te halen. Je kunt duidelijk communiceren en bent open en toegankelijk. Ook voor het inwerken van nieuwe medewerkers draai je je hand niet om. Klantgerichtheid staat voor jou bovenaan en je komt je afspraken altijd na. Daarnaast beschik je in elk geval over:

  • Een afgeronde opleiding op minimaal niveau mbo niveau 3, transport of logistiek.
  • Nauwkeurigheid: de door jou gecontroleerde bestellingen zijn altijd compleet.
  • Flexibiliteit: je hebt er geen moeite mee om ook ’s avonds en in de weekenden te werken.

Wat krijg je van ons?

Een verantwoordelijke baan bij één van de snelst groeiende retailers in Nederland! Je werkt dagelijks samen met je teammanager en jouw team aan een topprestatie. Onze opleidingsmogelijkheden zorgen ervoor dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen, bijvoorbeeld tot teammanager.

Solliciteer op één van de 3 vacatures!

In welke plaats?

Ga op zoek naar een baan waarin je geïnteresseerd bent

 
Wij zijn Top Employer