Werken bij #teamlidl
Vacatures Login Opslaan

Supermarktmanager

Solliciteer direct
Hero_PSM_aug2022

Functie level

Management ervaring

Werkplek

Winkel

Verantwoordelijk zijn voor één van onze supermarktfilialen. Als jij daaraan toe bent, past de baan van supermarktmanager bij Lidl helemaal bij jou!

 

Als supermarktmanager ben jij voor jouw filiaal, samen met jouw filiaalmanagementteam, verantwoordelijk op financieel, commercieel en operationeel gebied. Je zet je in voor het ontwikkelen van jouw, circa 35, collega’s en je stimuleert het team om ervoor te zorgen dat de winkel er aantrekkelijk uitziet en de schappen goed gevuld zijn. Door jouw medewerkers met enthousiasme te begeleiden, weten jullie met elkaar de klantverwachtingen te overtreffen. Samen met het filiaalmanagementteam vertaal je de jaardoelstellingen naar week- en dagelijkse doelstellingen en besteed je aandacht aan klanttevredenheid. Je werkt samen met de beste collega’s, die je met je filiaalmanagementteam werft, selecteert en begeleidt. Jij en jouw team denken actief mee over de vraag hoe we onszelf kunnen blijven verbeteren. Naar onze klanten ben je het betrouwbare gezicht van Lidl en het unieke Lidl-filiaalconcept is bij jou dan ook in goede handen.

Wat ga je doen?

  • Je bent verantwoordelijk voor één van onze filialen.
  • Je zorgt samen met jouw team voor de beste prestaties op commercieel en financieel gebied.
  • Je geeft enthousiasmerend leiding met oog voor ontwikkeling en goede resultaten.

“We zien het resultaat, niet alleen in de cijfers, maar ook in de medewerkers die groeien in hun baan en in de tevredenheid bij onze klanten.” – Mohammed, supermarktmanager

Wie ben jij?

Je zet je graag in voor het behalen van doelen en goede resultaten. Ook krijg je energie van ondernemend bezig zijn waarbij je aandacht besteedt aan efficiency en effectiviteit. Je kunt goed organiseren en je wordt door jouw team ervaren als betrouwbaar. Je kunt tijdig mogelijke uitdagingen signaleren en bijsturen indien nodig. Klantgericht zijn betekent voor jou nét die stap extra zetten en zorgen dat elke klant met een glimlach het filiaal verlaat. Daarnaast beschik je over:

  • Een afgeronde opleiding op hbo-niveau;
  • Een aantal jaren leidinggevende ervaring;
  • Goede communicatieve en cijfermatige vaardigheden.

Wat krijg jij van ons?

Als supermarktmanager kun je jouw ondernemerschap tonen binnen een betrouwbare omgeving, waarbij we de prestaties en resultaten van jou en jouw team zien en waarderen. Jouw succes is ons gezamenlijke succes en het succes van je team, daar kun je trots op zijn. Je draagt hierdoor bij aan de ontwikkeling en groei van jouw collega’s en Lidl. Ook kun je rekenen op:

  • Een vaste standplaats met een contract van minimaal 32 uur tot maximaal 40 uur waarbij er ruimte is om flexibel te zijn in de planning;
  • Een gezonde werkplek: onder andere gratis fruit, sporten met korting, een fietsplan, coaching, fysiotherapie, aandacht voor werk-privé en begeleiding bij ouderschap.

Een assessment maakt doorgaans onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Hierbij is extra lees- en voorbereidingstijd mogelijk en kunnen we aanpassingen doen in het geval van bijvoorbeeld dyslexie.  

 

Solliciteer op één van de 77 vacatures!

In welke plaats?

Ga op zoek naar een baan waarin je geïnteresseerd bent

 
Wij zijn Top Employer