Werken bij #teamlidl
Vacatures Login Opslaan

Werken op één van onze kantoren

Hero_Kantoor_Blauw

Werken op één van onze kantoren

Als medewerker op ons hoofdkantoor of één van de 6 regiokantoren is geen dag hetzelfde. Achter de schermen van onze succesvolle supermarktformule zorg je dagelijks met bijna 1.000 collega’s dat onze klanten de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs krijgen, Lidl verder kan groeien en onze medewerkers veilig en plezierig kunnen werken. Ben jij een ster in het bedenken van pakkende acties en campagnes? Weet jij hoe je de processen in onze filialen of distributiecentra kunt optimaliseren? Of heb jij het in huis om te zorgen dat 21.000 medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen? Waar jouw ambities ook liggen, op één van onze kantoren vind je zeker een uitdaging die bij jou past.

Liever aan de slag op één van de andere afdelingen?

Benieuwd hoe ons hoofdkantoor eruit ziet?

Kantoor_Overzicht_Imagerichtext_SupplyChain_2to1_1920x960

Werken bij jou in de buurt?

Vanuit 6 regiokantoren, verspreid over het hele land, vormen onder andere onze specialisten op het gebied van verkoop, administratie, HR en vastgoed dagelijks de schakel tussen het hoofdkantoor, onze filialen en distributiecentra. Is dit de uitdaging die jij zoekt?

JongLidl_wintersport

Jong Lidl: ons bedrijfsnetwerk voor jonge en ambitieuze collega's!

 

Sinds 2019 organiseert het Jong Lidl team veelzijdige evenementen, zoals  bedrijfsbezoeken, (jaarlijkse) wintersport, kerstborrels, een lunch met directieleden en nog veel meer!
Door deel te nemen aan de activiteiten van Jong Lidl kun je op een (in)formele manier je netwerk verbreden, prikkelen we jou met nieuwe kennis en stimuleren we jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. 

Collega op de inkoopadministratie

Werken bij Inkoopadministratie

"Je voelt je echt een team met de inkoper."

Rondom jouw sollicitatie

Distributiecentrum_Projectteaser_ContactDC_1to1_1282x1282
Welke baan past bij jou?

Neem contact met ons op over jouw mogelijkheden

In al onze regio’s hebben we recruiters die jouw vragen over een specifieke vacature of functie kunnen beantwoorden. Bekijk hoe je de recruiter in jouw regio kunt bereiken.
FAQ
Heb je vragen?

Bekijk dan eerst eens deze antwoorden

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je de antwoorden op vragen over bijvoorbeeld stagelopen, (online) solliciteren en parttime werken. Misschien staat jouw antwoord er wel tussen!
Checklist
Vind je solliciteren moeilijk?

Doe je voordeel met onze sollicitatietips

Hoe schrijf je een sollicitatiebrief die eruit springt? Wat zet je in je cv? Hoe ga je goed voorbereid het gesprek in als we je uitnodigen? Om je hierbij op weg te helpen hebben we een aantal sollicitatietips voor je op een rij gezet. Bekijk ze maar eens.

Ontdek jouw mogelijkheden

Krijg jij er een kick van om landelijk beleid zó uit te rollen dat filialen het maatwerk krijgen dat ze wensen? Kom dan ons team versterken!

Bekijk de vacatures