Maak het waar bij Lidl
Login
Opslaan

Ontdek jouw mogelijkheden

Samen maken we Lidl. Dat is ons motto. Met z’n allen gaan we elke dag voor het beste resultaat. Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? Kom Lidl versterken.

Vacatures
Vacatures
Kantoor_Overzichtpagina_Hero_16to9_1920x1080

Werken op één van onze kantoren

Werken op één van onze kantoren

Als medewerker op ons hoofdkantoor of één van de 6 regiokantoren is geen dag hetzelfde. Achter de schermen van onze succesvolle supermarktformule zorg je dagelijks met bijna 1.000 collega’s dat onze klanten de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs krijgen, Lidl verder kan groeien en onze medewerkers veilig en plezierig kunnen werken. Ben jij een ster in het bedenken van pakkende acties en campagnes? Weet jij hoe je de processen in onze filialen of distributiecentra kunt optimaliseren? Of heb jij het in huis om te zorgen dat ruim 19.000 medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen? Waar jouw ambities ook liggen, op één van onze kantoren vind je zeker een uitdaging die bij jou past.

Websitevanhetjaar

Stem nu!

Onze website is genomineerd voor website van het jaar. Om deze prijs in de wacht te slepen hebben we jouw hulp nodig!

Breng nu je stem uit via deze link. Nadat je het stemformulier hebt ingevuld ontvang jij een bevestigingsmail. Het is belangrijk om via de bevestigingsmail je stem te bevestigen zodat alle stemmen tellen.

Liever aan de slag op één van de andere afdelingen?

Kantoor_Overzicht_Imagerichtext_SupplyChain_2to1_1920x960

Werken bij jou in de buurt?

Vanuit 6 regiokantoren, verspreid over het hele land, vormen onder andere onze specialisten op het gebied van verkoop, administratie, HR en vastgoed dagelijks de schakel tussen het hoofdkantoor, onze filialen en distributiecentra. Is dit de uitdaging die jij zoekt?

Werken bij Inkoopadministratie

"Je voelt je echt een team met de inkoper."

Collega op de inkoopadministratie

Rondom jouw sollicitatie

Welke baan past bij jou?

Neem contact met ons op over jouw mogelijkheden

In al onze regio’s hebben we recruiters die jouw vragen over een specifieke vacature of functie kunnen beantwoorden. Bekijk hoe je de recruiter in jouw regio kunt bereiken.
FAQ
Heb je vragen?

Bekijk dan eerst eens deze antwoorden

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je de antwoorden op vragen over bijvoorbeeld stagelopen, (online) solliciteren en parttime werken. Misschien staat jouw antwoord er wel tussen!
Checklist
Vind je solliciteren moeilijk?

Doe je voordeel met onze sollicitatietips

Hoe schrijf je een sollicitatiebrief die eruit springt? Wat zet je in je cv? Hoe ga je goed voorbereid het gesprek in als we je uitnodigen? Om je hierbij op weg te helpen hebben we een aantal sollicitatietips voor je op een rij gezet. Bekijk ze maar eens.

Ontdek jouw mogelijkheden

Krijg jij er een kick van om landelijk beleid zó uit te rollen dat filialen het maatwerk krijgen dat ze wensen? Kom dan ons team versterken!

Bekijk de vacatures
Verkauf-Ananas-16zu9