Maak het waar bij Lidl
Login Login Opslaan Opslaan

Ontdek jouw mogelijkheden

Samen maken we Lidl. Dat is ons motto. Met z’n allen gaan we elke dag voor het beste resultaat. Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? Kom Lidl versterken.

Vacatures
Vacatures
Kantoor_Overzichtpagina_Hero_16to9_1920x1080

Werken op één van onze kantoren

Werken op één van onze kantoren

Als medewerker op ons hoofdkantoor of één van de 6 regiokantoren is geen dag hetzelfde. Achter de schermen van onze succesvolle supermarktformule zorg je dagelijks met bijna 1.000 collega’s dat onze klanten de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs krijgen, Lidl verder kan groeien en onze medewerkers veilig en plezierig kunnen werken. Ben jij een ster in het bedenken van pakkende acties en campagnes? Weet jij hoe je de processen in onze filialen of distributiecentra kunt optimaliseren? Of heb jij het in huis om te zorgen dat ruim 19.000 medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen? Waar jouw ambities ook liggen, op één van onze kantoren vind je zeker een uitdaging die bij jou past.

Liever aan de slag op één van de andere afdelingen?

Kantoor_Overzicht_Imagerichtext_SupplyChain_2to1_1920x960

Werken bij jou in de buurt?

Vanuit 6 regiokantoren, verspreid over het hele land, vormen onder andere onze specialisten op het gebied van verkoop, administratie, HR en vastgoed dagelijks de schakel tussen het hoofdkantoor, onze filialen en distributiecentra. Is dit de uitdaging die jij zoekt?

Bekijk hier onze vacatures