Maak het waar bij Lidl
Vacatures Login

Teammanager process

Solliciteer direct
Hero_teammanager_aug2022

Functie level

Teammanager process

Werkplek

Distributiecentrum

Efficiënte bevoorrading van onze 440 filialen, analyseren en verbeteren van logistieke processen én zorgen voor een goed draaiend team? Dat zijn jouw verantwoordelijkheden als teammanager process!

Elke dag bevoorraden onze distributiecentra (DC’s) 440 Lidl-filialen. Als teammanager geef je leiding aan de medewerkers in je eigen team. Samen zorgen jullie dat het proces feilloos, kostenefficiënt en effectief verloopt. Je collega’s op de werkvloer beschikken dankzij jou altijd over de juiste gegevens en informatie. Je analyseert kengetallen en bespreekt jouw conclusies met je collega en je manager. Zo optimaliseren jullie samen het proces en werken jullie aan verbeteringen in onze logistiek. Behalve naar het proces, gaat jouw aandacht ook uit naar het team. Je organiseert de inzet van jouw mensen. Met betrokkenheid en enthousiasme creëer je een prettige, collegiale werksfeer. Je begeleidt jouw medewerkers en gaat met hen in gesprek over hun ontwikkeling. Dankzij jou halen je medewerkers het beste uit zichzelf en ontvangen de filialen hun bestellingen op tijd. Zo grijpen onze klanten nooit mis.

De baan

  • Je zorgt dat de werkzaamheden in het DC volgens de richtlijnen verlopen.
  • Je gebruikt kengetallen om de processen te optimaliseren.
  • Je zorgt voor een prettige werksfeer in jouw team.

Jouw profiel

Met jouw praktische werkhouding en goede communicatieve vaardigheden weet je de processen in het DC in goede banen te leiden. Voor je team ben je een enthousiaste en motiverende manager, zodat jullie elke dag de doelen halen. Klantgerichtheid staat bovenaan voor jou. Je houdt je hoofd koel als er van alles tegelijk gebeurt en het druk of hectisch is. Plannen en organiseren kun je als de beste en Excel heeft voor jou maar weinig geheimen. Daarnaast beschik je in elk geval over:

  • Een hbo werk- en denkniveau.
  • Leidinggevende ervaring in de logistiek.
  • Flexibiliteit: je hebt er geen moeite mee om ook ’s avonds en in de weekenden te werken.

Wij bieden

Een uitdagende baan bij één van de snelst groeiende retailers in Nederland! Je krijgt volop ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw team aan te sturen. Het is nooit saai in het DC en je zult soms al je improvisatievermogen en creativiteit nodig hebben. Onze opleidingsmogelijkheden zorgen ervoor dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen als leidinggevende.

De voordelen van werken bij Lidl

Benieuwd naar de arbeidsvoorwaarden die wij je onder andere bieden?

Salaris
Munten
Feedback sessie
Succes & groei
Weegschaal
Discobol
Familie
Boek
Fruit
Munten
Winkelwagen
Fitness
Hardlopen
Checklist

Solliciteer op één van de 0 vacatures!

 
Wij zijn Top Employer