Maak het waar bij Lidl
Login Login Opslaan
Opslaan

Ontdek jouw mogelijkheden

Samen maken we Lidl. Dat is ons motto. Met z’n allen gaan we elke dag voor het beste resultaat. Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? Kom Lidl versterken.

Vacatures
Vacatures
Teammanager in gesprek met Manager distributiecentrum

Teammanager process

Solliciteer direct

Efficiënte bevoorrading van onze 400 filialen, analyseren en verbeteren van logistieke processen én zorgen voor een goed draaiend team? Dat zijn jouw verantwoordelijkheden als teammanager process!

Elke dag bevoorraden onze distributiecentra (DC’s) 400 Lidl-filialen. Als teammanager geef je leiding aan de medewerkers in je eigen team. Samen zorgen jullie dat het proces feilloos, kostenefficiënt en effectief verloopt. Je collega’s op de werkvloer beschikken dankzij jou altijd over de juiste gegevens en informatie. Je analyseert kengetallen en bespreekt jouw conclusies met je collega en je manager. Zo optimaliseren jullie samen het proces en werken jullie aan verbeteringen in onze logistiek. Behalve naar het proces, gaat jouw aandacht ook uit naar het team. Je organiseert de inzet van jouw mensen. Met betrokkenheid en enthousiasme creëer je een prettige, collegiale werksfeer. Je begeleidt jouw medewerkers en gaat met hen in gesprek over hun ontwikkeling. Dankzij jou halen je medewerkers het beste uit zichzelf en ontvangen de filialen hun bestellingen op tijd. Zo grijpen onze klanten nooit mis.

De baan

  • Je zorgt dat de werkzaamheden in het DC volgens de richtlijnen verlopen.
  • Je gebruikt kengetallen om de processen te optimaliseren.
  • Je zorgt voor een prettige werksfeer in jouw team.

Jouw profiel

Met jouw praktische werkhouding en goede communicatieve vaardigheden weet je de processen in het DC in goede banen te leiden. Voor je team ben je een enthousiaste en motiverende manager, zodat jullie elke dag de doelen halen. Klantgerichtheid staat bovenaan voor jou. Je houdt je hoofd koel als er van alles tegelijk gebeurt en het druk of hectisch is. Plannen en organiseren kun je als de beste en Excel heeft voor jou maar weinig geheimen. Daarnaast beschik je in elk geval over:

  • Een hbo werk- en denkniveau.
  • Leidinggevende ervaring in de logistiek.
  • Flexibiliteit: je hebt er geen moeite mee om ook ’s avonds en in de weekenden te werken.

Wij bieden

Een uitdagende baan bij één van de snelst groeiende retailers in Nederland! Je krijgt volop ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw team aan te sturen. Het is nooit saai in het DC en je zult soms al je improvisatievermogen en creativiteit nodig hebben. Onze opleidingsmogelijkheden zorgen ervoor dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen als leidinggevende.

Functie level

Teammanager process

De voordelen van werken bij Lidl

Benieuwd naar de arbeidsvoorwaarden die wij je onder andere bieden?

Salaris
Munten
Feedback sessie
Succes & groei
Weegschaal
Discobol
Familie
Boek
Fruit
Munten
Korting
Fitness
Hardlopen
Checklist
De juiste beloning
Een goed salaris, reiskostenvergoeding en vakantiegeld
Toeslagen
Toeslagen voor werken in het weekend of de avond.
Een uitgebreid inwerktraject
In het begin heb je misschien behoefte aan een beetje houvast. Daarom maken we speciaal voor jou een inwerkprogramma.
Groei bij Lidl
Interne opleidingsprogramma’s zodat je maximaal kunt profiteren van de loopbaanmogelijkheden binnen Lidl.
Parttime werken
Bij Lidl heb je de mogelijkheid om werktijden individueel en flexibel in te richten. Dit betekent dat je bij ons in deze functie ook parttime aan de slag kunt gaan.
Gezellige teamuitjes
Samen een teamuitje organiseren. Zo houd je lol in je werk. Daarom ondersteunen we die activiteiten graag.
Een goede werk/privé balans
Ben je in verwachting of ben je net vader of moeder geworden en zoek je tips & tricks om werk en privé goed met elkaar te combineren? Bij Lidl bieden we onder andere workshops aan waarin je leert hoe je een goede balans vindt.
Gratis boeken in onze Lidl e-Library
Als medewerker van Lidl heb je toegang tot maar liefst 700 e-books en audioboeken, en 250 online lesmodules.
Gratis fruit
Wij vinden een gezonde levensstijl belangrijk! Daarom ligt er bij Lidl elke dag een gratis stuk fruit voor je klaar.
Korting op de collectieve zorgverzekering
Korting op een onvergetelijke avond uit
Dankzij onze samenwerking met het online platform CultuurWerkt! krijg je als Lidl-medewerker flinke kortingen op leuke uitjes.
Sporten met korting
Naast je werk lekker sporten. Bij ons krijg je bij ruim tweehonderd sportscholen, verspreidt over het hele land korting op jouw sport abonnement.
Sportevenementen
Wil je ook buiten het werk voor het beste resultaat gaan? Doe dan met je team mee aan ons jaarlijkse voetbaltoernooi of een hardloopwedstrijd.
Pensioenregeling

Solliciteer op één van de 0 vacatures!