Werken bij #teamlidl
Vacatures Login Opslaan

Werken bij Supply Chain Management

Hero_kantoor_supplychain_aug2022

Van leverancier tot in de winkel

Als medewerker Supply Chain Management zorg je ervoor dat onze klanten altijd hun favoriete producten in het schap vinden. Ook als het een zonnig weekend wordt en de hele buurt de BBQ aansteekt. Hoe? Door vooruit te kijken en samen met leveranciers ervoor te zorgen dat de distributiecentra op tijd de spullen in huis hebben om de bestellingen van de filialen te kunnen leveren. Of het nu gaat om ons vaste assortiment, non-food of actieartikelen. Hou je alle invloeden in de gaten, zodat je teleurgestelde klanten én verspilling voorkomt? Ben je sterk in analyseren en adviseren en graag op pad om regiokantoren te ondersteunen? Bij Supply Chain Management liggen volop uitdagingen.

Elkaar naar een hoger niveau tillen

Tandwiel ontwikkeling

Kan het efficiënter? Doen!

Efficiënte processen die ons nog succesvoller maken. Dat is precies het soort resultaat waar we bij Lidl trots op zijn. Onze projectmanagers Supply Chain Management bezoeken dan ook regelmatig onze distributiecentra om te kijken of het nóg beter kan.
Smartphone

De winst zit ‘m in kleine verbeteringen

Een tijdswinst van 10 minuten per dag per filiaal. Het kan dankzij onze nieuwe app waarmee het distributiecentrum in één keer het brood bestelt voor alle filialen in de regio. Bij Supply Chain Management snapt iedereen waarom dat belangrijk is.
Kantoor_werkenbijSCM_imagerichtext_2to1_1920x960

Werken bij jou in de buurt?

Supply Chain Management gebeurt niet alleen vanuit ons hoofdkantoor in Huizen. Ook op onze regiokantoren zijn collega’s er dagelijks mee bezig. Zij zijn het aanspreekpunt voor filialen, plaatsen bestellingen bij leveranciers en zorgen ervoor dat alles op voorraad is.

Ontdek jouw mogelijkheden

Krijg jij er een kick van om het belangrijkste proces van een supermarktketen in goede banen te leiden? Voel je je thuis in een hecht team dat voor de winst gaat, met korte lijnen naar andere afdelingen? Kom ons team versterken!

Bekijk de vacatures

Elke dag voor het beste resultaat

Benieuwd naar Lidl als werkgever?

Klik hier voor meer informatie