Werken bij #teamlidl
Vacatures Login Opslaan

Onze cultuur

Onzecultuur_Hero_GroepsfotoAGFprijs_16to9_1920x1080

De Lidl-mentaliteit

Bij Lidl werken ruim 21.000 mensen. Allemaal hebben ze hun eigen achtergrond en kwaliteiten. Maar één ding hebben ze gemeen: de Lidl-mentaliteit. Ze houden van afwisseling, weten van aanpakken en zetten nét dat stapje extra. Zo zorgen we er samen voor dat we in een positieve sfeer het beste uit onszelf en elkaar halen én dat onze klanten graag terugkomen.

Zo maken wij de Lidl belofte elke dag waar!

verbonden

Verbonden

Verbonden zijn betekent saamhorigheid en loyaliteit. We willen dat iedereen zicht thuis voelt bij Lidl en steunen elkaar. Als team Lidl helpen we elkaar en focussen we ons op lange termijn relaties. Wij weten dat we alleen succesvol zijn als we het samen doen. #teamlidl
respect

Respect

Wij waarderen de inzet en bijdrage van ieder individu. Wij zorgen bewust voor gelijke kansen en omarmen diversiteit als een kracht. Zo creëren we samen een cultuur waarin iedereen gewaardeerd wordt en zich gewaardeerd voelt.
vertrouwen

Vertrouwen

Vertrouwen is de basis voor alles, vooral voor een goede samenwerking. We zijn betrouwbaar en houden ons aan ons woord. We leren van onze fouten zodat we onszelf verder kunnen blijven ontwikkelen.
nuchter

Nuchter

Onze nuchtere houding is een belangrijke pijler voor ons succes en onze stabiliteit. Wij zijn geloofwaardig en blijven trouw aan onze roots. Wij kiezen voor eenvoud boven complexiteit. We zijn toegankelijk, behandelen elkaar gelijkwaardig en waarderen elkaars bijdrage.
resultaatgericht

Resultaatgericht

Presteren is belangrijk voor ons. We streven gepassioneerd ambitieuze doelen na en ontwikkelen ons voortdurend. Wij zetten uitdagingen om in kansen en gaan proactief op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten.

Laat je inspireren door de verhalen van onze collega's

Klik hier voor meer verhalen

Pas jij bij Lidl?

Je werkt lekkerder als je je thuis voelt bij een organisatie. Benieuwd of jij bij Lidl past? Match dan hier wat jij belangrijk vindt in je werk met onze cultuur.

Ontdek #teamlidl via onze social media kanalen