Werken bij #teamlidl
Vacatures Login Opslaan

Onze cultuur

Onzecultuur_Hero_GroepsfotoAGFprijs_16to9_1920x1080

De Lidl-mentaliteit

Bij Lidl werken ruim 21.000 mensen. Allemaal hebben ze hun eigen achtergrond en kwaliteiten. Maar één ding hebben ze gemeen: de Lidl-mentaliteit. Ze houden van afwisseling, weten van aanpakken en zetten nét dat stapje extra. Zo zorgen we er samen voor dat we in een positieve sfeer het beste uit onszelf en elkaar halen én dat onze klanten graag terugkomen.

Zo maken wij de Lidl belofte elke dag waar!

Idee

Dynamisch

Met 440 winkels, 21.000 medewerkers en een klantenkring die voortdurend groeit en verandert. Dynamiek genoeg binnen Lidl. Dat moet je leuk vinden. Ben jij flexibel genoeg om mee te bewegen met de razendsnelle ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie?
Succes & groei

Resultaatgericht

Bij Lidl hebben we een heel duidelijk doel. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Dat is de belofte aan onze klanten waar we elke dag hard voor werken. Lidl-medewerkers zijn dan ook echte doorzetters die graag een stapje extra zetten voor het beste resultaat!
Team

Teamspirit

Samen maken we Lidl! Dat is ons motto. Wij opereren als één team. Bij Lidl betekent teamspirit dan ook dat je samen gáát voor het beste resultaat en dat je elkaar helpt als dat nodig is. Dat maakt niet alleen je werk leuker, het maakt ons ook succesvoller.
Engagement

Passie

Passie voor onze klanten, passie voor onze producten en passie voor Lidl. Het is de sleutel van ons succes. Je ziet het aan de prijzen die we winnen, aan de verhalen van onze medewerkers en aan het feit dat Lidl nog altijd groeit, in Nederland en ver daarbuiten!
Checklist

Integer

Op Lidl-medewerkers kun je bouwen. We behandelen klanten en collega’s met respect en we houden ons aan beloftes en afspraken. Zo zorgen we voor een plezierige werksfeer waarin we het beste uit onszelf kunnen halen.

Laat je inspireren door de verhalen van onze collega's

Klik hier voor meer verhalen

Pas jij bij Lidl?

Je werkt lekkerder als je je thuis voelt bij een organisatie. Benieuwd of jij bij Lidl past? Match dan hier wat jij belangrijk vindt in je werk met onze cultuur.

Ontdek #teamlidl via onze social media kanalen