Maak het waar bij Lidl
Login Login Opslaan Opslaan

Ontdek jouw mogelijkheden

Samen maken we Lidl. Dat is ons motto. Met z’n allen gaan we elke dag voor het beste resultaat. Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? Kom Lidl versterken.

Vacatures
Vacatures
Onzecultuur_Hero_GroepsfotoAGFprijs_16to9_1920x1080

Onze cultuur

De Lidl-mentaliteit

Bij Lidl werken ruim 19.000 mensen. Allemaal hebben ze hun eigen achtergrond en kwaliteiten. Maar één ding hebben ze gemeen: de Lidl-mentaliteit. Ze houden van afwisseling, weten van aanpakken en zetten nét dat stapje extra. Zo zorgen we er samen voor dat we in een positieve sfeer het beste uit onszelf en elkaar halen én dat onze klanten graag terugkomen.

Zo maken wij de Lidl belofte elke dag waar!

Idee

Dynamisch

Meer dan 400 winkels, ruim 19.000 medewerkers en een klantenkring die voortdurend groeit en verandert. Dynamiek genoeg binnen Lidl. Dat moet je leuk vinden. Ben jij flexibel genoeg om mee te bewegen met de razendsnelle ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie?
Succes & groei

Resultaatgericht

Bij Lidl hebben we een heel duidelijk doel. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Dat is de belofte aan onze klanten waar we elke dag hard voor werken. Lidl-medewerkers zijn dan ook echte doorzetters die graag een stapje extra zetten voor het beste resultaat!
Team

Teamspirit

Samen maken we Lidl! Dat is ons motto. Wij opereren als één team. Bij Lidl betekent teamspirit dan ook dat je samen gáát voor het beste resultaat en dat je elkaar helpt als dat nodig is. Dat maakt niet alleen je werk leuker, het maakt ons ook succesvoller.
Engagement

Passie

Passie voor onze klanten, passie voor onze producten en passie voor Lidl. Het is de sleutel van ons succes. Je ziet het aan de prijzen die we winnen, aan de verhalen van onze medewerkers en aan het feit dat Lidl nog altijd groeit, in Nederland en ver daarbuiten!
Checklist

Integer

Op Lidl-medewerkers kun je bouwen. We behandelen klanten en collega’s met respect en we houden ons aan beloftes en afspraken. Zo zorgen we voor een plezierige werksfeer waarin we het beste uit onszelf kunnen halen.

Laat je inspireren door de verhalen van onze collega's

Klik hier voor meer verhalen
Onzecultuur_Imagegallery_Rebecca_2to1_3839x2161
Rebecca, Vertrouwenspersoon & Junior Projectmanager HR: "In gesprek gaan over diversiteit, iedereen kansen geven, talenten behouden en laten doorgroeien. Zo wil ik het verschil maken.”
Onzecultuur_Imagegallery_FotoNick_2to1_760x380
Nick, Teamleider Proceslogistiek: "Je wordt bij Lidl voortdurend uitgedaagd en daardoor gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen."
Onzecultuur_Imagegallery_FotoRenee_2to1_1765x831
Renee, CSR Medewerker: “Wat ik leuk vind aan werken bij Lidl is dat je gezonder en duurzamer eten voor iedereen in Nederland toegankelijk en betaalbaar kan maken."
Onzecultuur_Imagegallery_FotoReda_2to1_1432x717
Reda, Kwaliteitscontroleur, DC: "Ik ben altijd bezig met verse producten, mooie producten van het land."
Onzecultuur_Imagegallery_FotoMaartje_2to1_1582x791
Maartje, Logistiek Management Trainee: "Bij Lidl krijg je heel veel verantwoordelijkheid."
Onzecultuur_Imagegallery_FotoJolien_2to1_1278x640
Jolien, Supermarktmanager: "De sfeer in de winkel is erg gezellig, terwijl we ook gewoon hard werken. De balans is heel mooi.”
Onzecultuur_Imagegallery_FotoBekas_2to1_1920x960
Bekas, Hulpkracht: "We zijn net zoals een voetbalteam, we helpen elkaar altijd."
Onzecultuur_Imagegallery_FotoMohamed_2to1_1920x960
Mohamed, Supermarktmanager: “Wij zien het resultaat, niet alleen in de cijfers, maar ook in de medewerkers die groeien in hun baan en in de tevredenheid bij onze klanten.”
Pas jin bij ons? Doe de test

Pas jij bij Lidl?

Je werkt lekkerder als je je thuis voelt bij een organisatie. Benieuwd of jij bij Lidl past? Match dan hier wat jij belangrijk vindt in je werk met onze cultuur.

Doe de test

High Five - Onze leiderschapsprincipes

Goed leiderschap maakt ons sterker. Daarom werken onze leidinggevenden volgens onze vijf leiderschapsprincipes. Iedereen kan hier zelf invulling aan geven. Door continu met elkaar in gesprek te blijven, houden wij elkaar scherp en zorgen wij voor een fijne samenwerking.

Onze leiderschapsprincipes

Ontdek jouw mogelijkheden

Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? En voel jij je thuis bij een supermarktketen die elke dag groeit en vernieuwt? Kom Lidl versterken. Solliciteer op een van de vele functies.

Bekijk de vacatures