Maak het waar bij Lidl
Login Login Opslaan
Opslaan

Ontdek jouw mogelijkheden

Samen maken we Lidl. Dat is ons motto. Met z’n allen gaan we elke dag voor het beste resultaat. Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? Kom Lidl versterken.

Vacatures
Vacatures
Rayonmanager in gesprek met bake-off verantwoordelijke

Rayonmanager

Solliciteer direct

Lidl heeft een flinke groeiambitie en is op zoek naar toekomstige managers die dit waar willen én kunnen maken. Werken bij Lidl betekent werken vol gedrevenheid en altijd het beste uit jezelf willen halen. Niet voor niets behoren we tot de snelst groeiende retail organisaties en staan we in de supermarkt top 3 van Nederland.

Lidl is op zoek naar toekomstige ambitieuze managers met een flinke dosis ondernemerschap. Een uitgebreid opleidingstraject met uitzicht op leidinggeven aan 4-6 winkels met ongeveer 200 medewerkers, waar krijg je dat voor elkaar? Bij Lidl kan het!

De baan

Ook als rayonmanager begin je bij de basis van het bedrijf; het filiaal. In beginsel pak je de werkzaamheden op van een assistent supermarktmanager. Je grijpt hierin alles aan om zoveel mogelijk van de winkel te leren, van kassa draaien tot vakken vullen en alles wat er tussen zit. In deze eerste fase leer je dat er zoveel meer gebeurt dan alleen maar boodschappen doen. Je zorgt ervoor dat er dagelijks het beste rendement wordt gehaald uit de winkel, belangrijk hierin is de samenwerking met collega’s. Na de beginfase als assistent supermarktmanager breiden wij jouw leidinggevende functie in het filiaal steeds meer uit tot aan het niveau van supermarktmanager.

Na het inwerktraject in de winkel word je gekoppeld aan een rayonmanager. Je loopt mee en voert de dagelijkse werkzaamheden uit die horen bij de functie. Denk hierbij aan het bezoeken van de verschillende winkels, gesprekken met supermarktmanagers, personeelszaken, analyseren van verkoopresultaten, inrichting van winkels, voorraadbeheer, omgang met klanten en het assisteren bij in- en verkoop prognoses.

In de rol van rayonmanager ben je eindverantwoordelijke voor 4 tot 6 filialen. Je adviseert en begeleidt de supermarktmanagers om het beste uit hun winkel en zichzelf te halen, maar verliest hierbij de doelstellingen nooit uit het oog. Tevens help je bij de personeelsbezetting en zet je samen de nieuwe wervingscampagnes in om het beste resultaat te behalen.

Jij bent de schakel tussen de directie en jouw filialen. Je weet directiebeslissingen goed over te brengen naar jouw team.

Jouw profiel

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding.
  • Minimaal 3 jaar leidinggevende werkervaring in een relevante omgeving, zoals retail, horeca of detailhandel.
  • Verder kun je goed plannen, organiseren en ben je ondernemend ingesteld door de klant centraal te stellen.
  • Je bent in staat om jouw team iedere dag te motiveren en te enthousiasmeren.
  • Je bent zelfbewust en continu op zoek naar waar je het nog beter kunt doen.

 

Wij bieden

  • Een volledig opleidingstraject waarin alle onderdelen zoals financiën, inkoop, verkoop, marketing, personeelsmanagement en nog veel meer aan bod komt. Het geleerde breng je de volgende dag al in praktijk.
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk door middel van interne opleidingsprogramma’s en persoonlijke coaching.
  • Een uitdagende leidinggevende functie binnen een dynamische organisatie waarin je echt het verschil kunt maken.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden met een auto van de zaak, een telefoon en een iPad.
  • De kans om mee te groeien met een van de meest succesvolle organisaties van Nederland.

Functie level

Rayonmanager

De voordelen van werken bij Lidl

Benieuwd naar de arbeidsvoorwaarden die wij je onder andere bieden?

Salaris
Auto
Feedback sessie
Weegschaal
Discobol
Familie
Succes & groei
Munten
Korting
Checklist
Fitness
Hardlopen
Fruit
Boek
De juiste beloning
Een goed salaris, reiskostenvergoeding en vakantiegeld
Lease auto
Een uitgebreid inwerktraject
In het begin heb je misschien behoefte aan een beetje houvast. Daarom maken we speciaal voor jou een inwerkprogramma.
Parttime werken
Bij Lidl heb je de mogelijkheid om werktijden individueel en flexibel in te richten. Dit betekent dat je bij ons in deze functie ook parttime aan de slag kunt gaan.
Gezellige teamuitjes
Samen een teamuitje organiseren. Zo houd je lol in je werk. Daarom ondersteunen we die activiteiten graag.
Een goede werk/privé balans
Ben je in verwachting of ben je net vader of moeder geworden en zoek je tips & tricks om werk en privé goed met elkaar te combineren? Bij Lidl bieden we onder andere workshops aan waarin je leert hoe je een goede balans vindt.
Groei bij Lidl
Interne opleidingsprogramma’s zodat je maximaal kunt profiteren van de loopbaanmogelijkheden binnen Lidl.
Korting op de collectieve zorgverzekering
Korting op een onvergetelijke avond uit
Dankzij onze samenwerking met het online platform CultuurWerkt! krijg je als Lidl-medewerker flinke kortingen op leuke uitjes.
Pensioenregeling
Sporten met korting
Naast je werk lekker sporten. Bij ons krijg je bij ruim tweehonderd sportscholen, verspreidt over het hele land korting op jouw sport abonnement.
Sportevenementen
Wil je ook buiten het werk voor het beste resultaat gaan? Doe dan met je team mee aan ons jaarlijkse voetbaltoernooi of een hardloopwedstrijd.
Gratis fruit
Wij vinden een gezonde levensstijl belangrijk! Daarom ligt er bij Lidl elke dag een gratis stuk fruit voor je klaar.
Gratis boeken in onze Lidl e-Library
Als medewerker van Lidl heb je toegang tot maar liefst 700 e-books en audioboeken, en 250 online lesmodules.

Solliciteer op één van de 3 vacatures!

In welke plaats?

Ga op zoek naar een baan waarin je geïnteresseerd bent