Werken bij #teamlidl
Vacatures Login Opslaan

Aan de slag in de winkel

Hero_Supermarkt_team

Werken in één van onze winkels

Onze winkels zijn het kloppende hart van Lidl. Hier draait alles om de klant. Zet jij graag nét dat stapje extra voor een tevreden klant? Dan is één van de 440 Lidl filialen dé plek voor jou. 

Hulpkracht aan het vullen

Bereken jouw salaris als hulpkracht!

Benieuwd naar wat je bij ons kan verdienen?
Bereken het in onze salariscalculator! Klik hier!

Als hulpkracht krijg je maandelijks alles in een keer uitbetaald. Dit betekent dat je over ieder uur dat je werkt een toeslag van 29,70% ontvangt. Deze toeslag bestaat uit uitbetaalde verlof uren, uitbetaalde ADV uren en een vakantietoeslag.

Opleidingstrajectinhetfiliaal
Plaatsvervangend supermarktmanager bezig met planning
Versverantwoordelijke in het filiaal

Snel op je plek met ons inwerktraject

De eerste weken in een filiaal leer je in online theorielessen hoe je jouw werk goed doet. Jouw filiaalopleider helpt je om de lessen meteen in de praktijk toe te passen. Zo kun je direct aan de slag.

Doorstromen binnen Lidl

Ambities om door te stromen binnen Lidl? Of je nu begint als hulpkracht of aan de slag gaat als supermarktmanager, er zijn verschillende trainingen die jou helpen in jouw ontwikkeling. Benieuwd naar de loopbanen van onze collega’s? Klik hier voor hun verhalen.

De beste supermarkt in groente & fruit!

We hebben hem weer! Voor de 10e keer is Lidl de beste supermarkt in groente en fruit. Met z’n allen hebben wij hier het afgelopen jaar hard aan gewerkt. Daarom zijn wij er ontzettend trots op! 

Van hulpkracht naar supermarktmanager

"Ik word blij als ik collega’s zie groeien, net zoals ik dat heb gedaan.”

Ebru, Supermarktmanager

Lees hier haar verhaal
Supermarktmanager aan het werk

Werken én leren? Dat kan bij ons!

Een BBL-traject of een BOL-stage is de perfecte combinatie van naar school gaan en geld verdienen bij een winkel bij jou in de buurt!

Klik hier voor meer informatie

Jouw loopbaan in het filiaal

Groep van hulpkrachten

Ga aan de slag als hulpkracht

Wil jij graag werkervaring opdoen en tegelijkertijd lekker bijverdienen? Kom dan bij ons werken als hulpkracht. Samen met gezellige collega’s ben jij het gezicht van een van de grootste supermarktketens van Nederland. Als hulpkracht heb je dus een afwisselende en belangrijke baan: Je vult de schappen, je helpt klanten te vinden wat ze zoeken en je let erop dat de winkel schoon en opgeruimd is. Zo zorg je voor tevreden klanten en een fijne plek om te werken.

Solliciteer direct
Supermarkt_Timeline_Verkoopmedewerker_2to1_1280x640

Geen dag is hetzelfde als verkoopmedewerker

Zoek je een afwisselende baan waarin je echt het verschil kan maken voor onze klanten? Ga dan aan de slag als verkoopmedewerker. Je werk is elke dag anders. Achter de kassa reken je vlot en correct af, zodat elke klant tevreden de winkel uitgaat. Op de groente- en fruitafdeling of de bakkerij zorg je voor de beste verse producten. En natuurlijk help je klanten vriendelijk als ze een vraag hebben. Samen met je collega’s zorg je voor een winkel waar klanten graag komen en jij met plezier werkt!

Solliciteer direct
Supermarkt_Timeline_Assistentsupermarktmanager_2to1_1920x960

Motiveer je team als assistent supermarktmanager

Wil jij ervoor zorgen dat in jouw filiaal alles op rolletjes loopt? Ga ervoor als assistent supermarktmanager. Van dagplanning en briefing van jouw collega’s tot administratie en kwaliteitscontroles; je doet het allemaal. En, heel belangrijk, je motiveert het team om het beste uit zichzelf te halen en je bent het aanspreekpunt voor klanten en collega’s. Jij en de (plaatsvervangend) supermarktmanager vormen een hecht team. Samen bedenken jullie hoe je nóg betere resultaten kunt behalen.

Solliciteer direct
Supermarkt_Timeline_Plaatsvervangendsupermarktmanager_2to1_1920x960

Onmisbaar als plaatsvervangend supermarktmanager

Ervaring opdoen met het managen van een supermarktfiliaal? Pak je kans als plaatsvervangend supermarktmanager. Als rechterhand van de supermarktmanager stel je de personeelsplanning op, stuur je het winkelteam aan en analyseer je de wekelijkse cijfers. Samen met jouw supermarktmanager neem je hulpkrachten aan. Je begeleidt hen tijdens hun inwerkperiode en je staat klaar als ze vragen hebben. En is jouw supermarktmanager er niet? Dan zijn de managementtaken bij jou in de allerbeste handen.

Solliciteer direct
Teamfotovanfiliaal

Run je eigen filiaal als supermarktmanager

Heb jij het in huis om volledig verantwoordelijk te zijn voor een supermarktfiliaal met een team van zo’n 60 medewerkers? Ga de uitdaging aan als supermarktmanager. Je stuurt jouw filiaal financieel, commercieel en operationeel aan. Onder jouw leiding ziet de winkel er aantrekkelijk uit en weet je de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Samen met het filiaalmanagementteam formuleer je heldere doelstellingen. En je werft en begeleidt de beste mensen voor ons krachtige filiaalconcept.

Solliciteer direct
Rayonmanager in gesprek met bake-off verantwoordelijke

Denk groot als rayonmanager

Ben jij sterk in het bewaken van de grote lijnen? Ga dan aan de slag als rayonmanager. In de rol van rayonmanager ben je eindverantwoordelijk voor 4 tot 6 filialen. Je houdt de doelstellingen van de filialen goed in de gaten en je adviseert en begeleidt supermarktmanagers om die doelstellingen te halen. Ook help je hen nieuwe medewerkers te werven, zodat er in de filialen een team staat dat graag een stapje extra zet voor het beste resultaat.

Solliciteer direct
JongLidl_wintersport

Jong Lidl: ons bedrijfsnetwerk voor jonge en ambitieuze collega's!

 

Sinds 2019 organiseert het Jong Lidl team veelzijdige evenementen, zoals  bedrijfsbezoeken, (jaarlijkse) wintersport, kerstborrels, een lunch met directieleden en nog veel meer!
Door deel te nemen aan de activiteiten van Jong Lidl kun je op een (in)formele manier je netwerk verbreden, prikkelen we jou met nieuwe kennis en stimuleren we jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. 

Rondom jouw sollicitatie

FAQ
Heb je vragen?

Bekijk dan eerst eens deze antwoorden

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je de antwoorden op vragen over bijvoorbeeld stagelopen, (online) solliciteren en parttime werken. Misschien staat jouw antwoord er wel tussen!
Lidlalswerkgever_projectteaser_1to1_1282x1282
Welke baan past bij jou?

Neem contact met ons op over jouw mogelijkheden

In al onze regio’s hebben we recruiters die jouw vragen over een specifieke vacature of functie kunnen beantwoorden. Bekijk hoe je de recruiter in jouw regio kunt bereiken.
Checklist
Vind je solliciteren moeilijk?

Doe je voordeel met onze sollicitatietips

Hoe schrijf je een sollicitatiebrief die eruit springt? Wat zet je in je cv? Hoe ga je goed voorbereid het gesprek in als we je uitnodigen? Om je hierbij op weg te helpen hebben we een aantal sollicitatietips voor je op een rij gezet. Bekijk ze maar eens.

Ontdek jouw mogelijkheden

Zet jij graag een stapje extra voor klanten? Ben je een echte aanpakker en zoek je een bijbaan met veel flexibiliteit of een carrièrestart met volop mogelijkheden om door te groeien? Kom dan één van onze winkelteams versterken!

Bekijk de vacatures in de winkels