Werken bij #teamlidl
Vacatures Login Opslaan

Werken bij HR

Hero_kantoor_HR_aug2022

Onze medewerkers staan centraal

Als medewerker van onze HR-afdeling zorg je dat alle 21.000 Lidl-medewerkers hun werk prettig en veilig kunnen doen. En dat iedereen die dat wil, kan groeien in zijn werk. Dat kun je op heel veel manieren doen binnen HR. Door nieuwe collega’s te werven. Door te zorgen dat iedereen op tijd zijn salaris krijgt. Door te adviseren over gezondheid en verzuim. Door trainingen en opleidingen te ontwikkelen. En, heel belangrijk, door te onderzoeken waar medewerkers tevreden over zijn en wat beter kan. De mogelijkheden binnen HR zijn gewoon te veel om op te noemen.

Kantoor_WerkenbijHR_Projectteaser_Pulse_1to1_1020x1020
Lidlalswerkgever_Contentteaser_Onzebenefits_2to1_1920x960

Betrokken collega's

We willen dat je je als medewerker betrokken voelt bij de Lidl-familie. Dus vragen we in ons jaarlijkse tevredenheidsonderzoek wat jij vindt van werken bij Lidl. Kan het iets beter, dan gaan we aan de slag.

Blijf groeien bij Lidl

Groeien binnen je functie of doorstromen naar een andere? Met ons online leerplatform lerenbijlidl.nl werk je in je eigen tempo aan je ontwikkeling. Bepaal je doel, maak een leerplan en kies één van de trainingen en e-books.

Hero_Jouwsollicitatieprocedure_16to9_1920x1080

Werken bij jou in de buurt?

Ook op één van onze regiokantoren kun je aan de slag als HR-medewerker. Trainingen geven, sollicitatiegesprekken voeren, zorgen dat nieuwe ideeën van het hoofdkantoor landen in jouw regio; wat ga jij waarmaken?

Ontdek jouw mogelijkheden

Heb jij een passie voor mensen? Wil je bijdragen aan een gezonde, fitte, diverse organisatie en zet je graag de schouders eronder om te zorgen dat Lidl zich als Top Employer blijft ontwikkelen? Kom dan onze teams versterken!

Bekijk de vacatures bij HR

Elke dag voor het beste resultaat

Benieuwd naar Lidl als werkgever?

Klik hier voor meer informatie