Maak het waar bij Lidl
Login Login Opslaan Opslaan

Ontdek jouw mogelijkheden

Samen maken we Lidl. Dat is ons motto. Met z’n allen gaan we elke dag voor het beste resultaat. Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? Kom Lidl versterken.

Vacatures
Vacatures
trainingsscenario_kantoor

Werken bij HR

Onze medewerkers staan centraal

Als medewerker van onze HR-afdeling zorg je dat alle ruim 19.000 Lidl-medewerkers hun werk prettig en veilig kunnen doen. En dat iedereen die dat wil, kan groeien in zijn werk. Dat kun je op heel veel manieren doen binnen HR. Door nieuwe collega’s te werven. Door te zorgen dat iedereen op tijd zijn salaris krijgt. Door te adviseren over gezondheid en verzuim. Door trainingen en opleidingen te ontwikkelen. En, heel belangrijk, door te onderzoeken waar medewerkers tevreden over zijn en wat beter kan. De mogelijkheden binnen HR zijn gewoon te veel om op te noemen.

Kantoor_WerkenbijHR_Projectteaser_Pulse_1to1_1020x1020
Lidlalswerkgever_Contentteaser_Onzebenefits_2to1_1920x960
Homepagina_maakhetwaar

Betrokken collega's

We willen dat je je als medewerker betrokken voelt bij de Lidl-familie. Dus vragen we in ons jaarlijkse tevredenheidsonderzoek wat jij vindt van werken bij Lidl. Kan het iets beter, dan gaan we aan de slag.

Blijf groeien bij Lidl

Groeien binnen je functie of doorstromen naar een andere? Met ons online leerplatform lerenbijlidl.nl werk je in je eigen tempo aan je ontwikkeling. Bepaal je doel, maak een leerplan en kies één van de trainingen en e-books.

Neem een kijkje in onze keuken

Op maakhetwaarbijlidl.nl delen Lidl-medewerkers hun verhaal met je. Ze vertellen gepassioneerd over hun werk en geven je zo een goede indruk van jouw mogelijkheden binnen Lidl.

Lees hier hun verhalen

Rebecca, Vertrouwenspersoon & Junior Projectmanager HR

Elke situatie vraagt een andere aanpak.

"Door actief aanwezig te zijn op de werkvloer en in gesprek te gaan met medewerkers krijg ik een goede indruk van wat er speelt."

Lees hier haar verhaal
Kantoor_HR_Testimonial_16to9_1920x1080
Kantoor_HR_Imagerichtext_Regio_2to1_1920x960

Werken bij jou in de buurt?

Ook op één van onze regiokantoren kun je aan de slag als HR-medewerker. Trainingen geven, sollicitatiegesprekken voeren, zorgen dat nieuwe ideeën van het hoofdkantoor landen in jouw regio; wat ga jij waarmaken?

Ontdek jouw mogelijkheden

Heb jij een passie voor mensen? Wil je bijdragen aan een gezonde, fitte, diverse organisatie en zet je graag de schouders eronder om te zorgen dat Lidl zich als Top Employer blijft ontwikkelen? Kom dan onze teams versterken!

Bekijk de vacatures bij HR

Elke dag voor het beste resultaat

Benieuwd naar Lidl als werkgever?

Klik hier voor meer informatie
Collega met Lidl sokken in het distributiecentrum