Werken bij #teamlidl
Vacatures Login Opslaan

Werken bij Finance

Hero_kantoor_finance_aug2022

Onder de streep moet het kloppen

Als medewerker van Finance zorg je ervoor dat op elk moment precies duidelijk is hoe Lidl ervoor staat. Een flinke uitdaging in een multinational met een groot aantal leveranciers, winkels en afdelingen. Je kunt in vier teams aan de slag; Goederenadministratie, Treasury, Accounting en Fiscale Zaken. Houd jij overzicht op een afdeling die honderdduizenden facturen verwerkt? Is de administratie van filialen, activa of debiteuren bij jou in goede handen? Zie jij het verhaal achter de cijfers? Kun jij vakafdelingen adviseren over belastingen of wat er komt kijken bij het oprichten van een nieuw bedrijfsonderdeel? Waar jouw talenten ook liggen, je maakt het waar bij Lidl Finance.

Collega achter de computer
Leidinggevende in overleg met collega

Het verhaal achter de cijfers

Lidl is altijd in beweging. E-commerce neemt een steeds grotere plek in. Interessante ontwikkelingen waar ook Finance in meedenkt. Door naar het verhaal achter de cijfers te kijken zijn we een proactieve businesspartner.

Sturen op resultaat

Door de juiste kengetallen in de gaten te houden hebben we op elk moment inzicht in de resultaten. We ontwikkelen daarom dashboards die in één oogopslag inzicht geven in de belangrijkste kengetallen.

Ontdek jouw mogelijkheden

Heb jij een scherp oog voor verbeteringen en kun je zelfstandig oplossingen bedenken? Ligt jouw hart bij cijfers en wil je aan de slag in een team met jonge, enthousiaste professionals? Kom dan Lidl Finance versterken!

Bekijk de vacatures bij Finance

Elke dag voor het beste resultaat

Benieuwd naar Lidl als werkgever?

Klik hier voor meer informatie