Maak het waar bij Lidl
Login
Opslaan

Ontdek jouw mogelijkheden

Samen maken we Lidl. Dat is ons motto. Met z’n allen gaan we elke dag voor het beste resultaat. Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? Kom Lidl versterken.

Vacatures
Vacatures
Kantoor_Finance_Hero_16to9_1920x1080

Werken bij Finance

Onder de streep moet het kloppen

Als medewerker van Finance zorg je ervoor dat op elk moment precies duidelijk is hoe Lidl ervoor staat. Een flinke uitdaging in een multinational met een groot aantal leveranciers, winkels en afdelingen. Je kunt in vier teams aan de slag; Goederenadministratie, Treasury, Accounting en Fiscale Zaken. Houd jij overzicht op een afdeling die honderdduizenden facturen verwerkt? Is de administratie van filialen, activa of debiteuren bij jou in goede handen? Zie jij het verhaal achter de cijfers? Kun jij vakafdelingen adviseren over belastingen of wat er komt kijken bij het oprichten van een nieuw bedrijfsonderdeel? Waar jouw talenten ook liggen, je maakt het waar bij Lidl Finance.

Collega achter de computer
Leidinggevende in overleg met collega

Het verhaal achter de cijfers

Lidl is altijd in beweging. E-commerce neemt een steeds grotere plek in. Interessante ontwikkelingen waar ook Finance in meedenkt. Door naar het verhaal achter de cijfers te kijken zijn we een proactieve businesspartner.

Sturen op resultaat

Door de juiste kengetallen in de gaten te houden hebben we op elk moment inzicht in de resultaten. We ontwikkelen daarom dashboards die in één oogopslag inzicht geven in de belangrijkste kengetallen.

Joris, Manager Goederenadministratie

Het is mooi om te zien als er een concreet resultaat is bereikt.

"Alle oplossingen die ik op het financiële vlak maak zijn geïnspireerd door dingen die ik in de praktijk zie."

Lees hier zijn verhaal
Joris

Ontdek jouw mogelijkheden

Heb jij een scherp oog voor verbeteringen en kun je zelfstandig oplossingen bedenken? Ligt jouw hart bij cijfers en wil je aan de slag in een team met jonge, enthousiaste professionals? Kom dan Lidl Finance versterken!

Bekijk de vacatures bij Finance

Elke dag voor het beste resultaat

Benieuwd naar Lidl als werkgever?

Klik hier voor meer informatie
Collega met Lidl sokken in het distributiecentrum