Werken bij #teamlidl
Vacatures Login Opslaan

Teammanager operations

Solliciteer direct
Hero_teammanageroperations_Aug2022

Functie level

Management ervaring

Werkplek

Logistiek

Efficiënte orderverzameling, meedenken over logistieke verbeteringen én zorgen voor een goed draaiend team? Dat zijn jouw verantwoordelijkheden als teammanager operations!

Elke dag bevoorraden onze distributiecentra (DC’s) 440 filialen. Als teammanager zorg je voor een optimale orderverzameling van artikelen voor deze filialen. Je zet jouw medewerkers zo effectief en efficiënt mogelijk in, zodat alles op tijd klaarstaat voor de chauffeurs. Je bent echt onderdeel van je team en vindt het leuk om zelf ook je handen uit de mouwen te steken. Zo leid je je team door het goede voorbeeld te geven. Je bent altijd op zoek naar mogelijke verbeteringen in het logistieke proces en bespreekt jouw bevindingen met je collega’s en je manager. Je werft en begeleidt jouw medewerkers en gaat met hen in gesprek over hun ontwikkeling. Met betrokkenheid en enthousiasme creëer je een prettige, collegiale werksfeer. Dankzij jou halen je medewerkers het beste uit zichzelf en ontvangen de filialen hun bestellingen op tijd. Zo grijpen onze klanten nooit mis.

Wat ga je doen?

  • Je zorgt dat jouw team de orders elke dag op tijd verzamelt en klaarzet.
  • Je bent altijd op zoek naar verbeteringen in het logistieke proces.
  • Je zorgt voor een prettige werksfeer in jouw team.

Wie ben jij?

Met jouw praktische werkhouding en goede communicatieve vaardigheden weet je het werk van jouw team in goede banen te leiden. Je bent een enthousiaste en motiverende manager en zorgt dat jullie elke dag de doelen halen. Klantgerichtheid staat bovenaan voor jou. Je houdt je hoofd koel als er van alles tegelijk gebeurt, of het druk of hectisch is. Daarnaast beschik je in elk geval over:

  • Een hbo werk- en denkniveau.
  • Leidinggevende ervaring in de logistiek en ervaring met het aannemen en inwerken van medewerkers.
  • Flexibiliteit: je hebt er geen moeite mee om ook ’s avonds en in de weekenden te werken.

Wat krijg jij van ons?

Een uitdagende baan bij één van de snelst groeiende retailers in Nederland! Je krijgt volop ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw team aan te sturen. Het is nooit saai in het DC en je zult soms al je improvisatievermogen en creativiteit nodig hebben. Onze opleidingsmogelijkheden zorgen ervoor dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen als leidinggevende.

Solliciteer op één van de 1 vacatures!

In welke plaats?

Ga op zoek naar een baan waarin je geïnteresseerd bent

 
Wij zijn Top Employer