Maak het waar bij Lidl
Vacatures Login
Opslaan

Ontdek jouw mogelijkheden

Samen maken we Lidl. Dat is ons motto. Met z’n allen gaan we elke dag voor het beste resultaat. Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? Kom Lidl versterken.

Vacatures

Teammanager operations

Solliciteer direct
Teammanager in gesprek met orderverzamelaars

Functie level

Teammanager operations

Distributiecentrum

Efficiënte orderverzameling, meedenken over logistieke verbeteringen én zorgen voor een goed draaiend team? Dat zijn jouw verantwoordelijkheden als teammanager operations!

Elke dag bevoorraden onze distributiecentra (DC’s) 440 filialen. Als teammanager zorg je voor een optimale orderverzameling van artikelen voor deze filialen. Je zet jouw medewerkers zo effectief en efficiënt mogelijk in, zodat alles op tijd klaarstaat voor de chauffeurs. Je bent echt onderdeel van je team en vindt het leuk om zelf ook je handen uit de mouwen te steken. Zo leid je je team door het goede voorbeeld te geven. Je bent altijd op zoek naar mogelijke verbeteringen in het logistieke proces en bespreekt jouw bevindingen met je collega’s en je manager. Je werft en begeleidt jouw medewerkers en gaat met hen in gesprek over hun ontwikkeling. Met betrokkenheid en enthousiasme creëer je een prettige, collegiale werksfeer. Dankzij jou halen je medewerkers het beste uit zichzelf en ontvangen de filialen hun bestellingen op tijd. Zo grijpen onze klanten nooit mis.

De baan

  • Je zorgt dat jouw team de orders elke dag op tijd verzamelt en klaarzet.
  • Je bent altijd op zoek naar verbeteringen in het logistieke proces.
  • Je zorgt voor een prettige werksfeer in jouw team.

Jouw profiel

Met jouw praktische werkhouding en goede communicatieve vaardigheden weet je het werk van jouw team in goede banen te leiden. Je bent een enthousiaste en motiverende manager en zorgt dat jullie elke dag de doelen halen. Klantgerichtheid staat bovenaan voor jou. Je houdt je hoofd koel als er van alles tegelijk gebeurt, of het druk of hectisch is. Daarnaast beschik je in elk geval over:

  • Een hbo werk- en denkniveau.
  • Leidinggevende ervaring in de logistiek en ervaring met het aannemen en inwerken van medewerkers.
  • Flexibiliteit: je hebt er geen moeite mee om ook ’s avonds en in de weekenden te werken.

Wij bieden

Een uitdagende baan bij één van de snelst groeiende retailers in Nederland! Je krijgt volop ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw team aan te sturen. Het is nooit saai in het DC en je zult soms al je improvisatievermogen en creativiteit nodig hebben. Onze opleidingsmogelijkheden zorgen ervoor dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen als leidinggevende.

 

De voordelen van werken bij Lidl

Benieuwd naar de arbeidsvoorwaarden die wij je onder andere bieden?

Salaris
Munten
Feedback sessie
Succes & groei
Weegschaal
Discobol
Familie
Boek
Fruit
Munten
Korting
Fitness
Hardlopen
Checklist

Solliciteer op één van de 2 vacatures!

In welke plaats?

Ga op zoek naar een baan waarin je geïnteresseerd bent

 
Wij zijn Top Employer