Maak het waar bij Lidl
Login Login Opslaan
Opslaan

Ontdek jouw mogelijkheden

Samen maken we Lidl. Dat is ons motto. Met z’n allen gaan we elke dag voor het beste resultaat. Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? Kom Lidl versterken.

Vacatures
Vacatures
Lidl als werkgever_overzichtspagina_herolidlsokken_16to9_1920x1080

Lidl als werkgever

Elke dag voor het beste resultaat

Samen maken we Lidl. Dat is ons motto. Met z’n allen gaan we elke dag voor het beste resultaat. Zo zijn we groot geworden. Inmiddels staat de teller in Nederland al op meer dan 400 filialen. En we groeien nog steeds. Onze producten vallen in de prijzen, steeds meer klanten waarderen onze unieke formule én we zijn uitgeroepen tot Top Employer. Wil jij het beste uit jezelf halen in deze dynamische omgeving? Lidl biedt volop kansen.

Benieuwd naar Lidl als werkgever?

HR Infografiek

2020 in HR cijfers

Geen jaar is hetzelfde en 2020 was daarop al helemaal geen uitzondering! Benieuwd naar onze HR cijfers?

Bekijk dan hier onze infographic.

 

Wij zijn voor de 3e keer top employer

Voor de 3e keer op rij: Top Employer

In het afgelopen jaar hebben wij met z'n allen hard gewerkt aan het verbeteren van ons HR beleid. Zo zijn er bijvoorbeeld nieuwe leerprogramma's ontwikkeld op ons online platform 'Leren bij Lidl' en heten we nieuwe collega's welkom met onze  'Welkom bij Lidl App'. Met dit keurmerk laten we zien dat we goed op weg zijn om van Lidl een top werkgever te maken! Meer hierover lees je hier.

Ontdek jouw mogelijkheden

Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? En voel jij je thuis bij een supermarktketen die elke dag groeit en vernieuwt? Kom Lidl versterken. Solliciteer op een van de vele functies.

Bekijk de vacatures

Rondom jouw sollicitatie

FAQ
Heb je vragen?

Bekijk dan eerst eens deze antwoorden

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je de antwoorden op vragen over bijvoorbeeld stagelopen, (online) solliciteren en parttime werken. Misschien staat jouw antwoord er wel tussen!
Welke baan past bij jou?

Neem contact met ons op over jouw mogelijkheden

In al onze regio’s hebben we recruiters die jouw vragen over een specifieke vacature of functie kunnen beantwoorden. Bekijk hoe je de recruiter in jouw regio kunt bereiken.
Checklist
Vind je solliciteren moeilijk?

Doe je voordeel met onze sollicitatietips

Hoe schrijf je een sollicitatiebrief die eruit springt? Wat zet je in je cv? Hoe ga je goed voorbereid het gesprek in als we je uitnodigen? Om je hierbij op weg te helpen hebben we een aantal sollicitatietips voor je op een rij gezet. Bekijk ze maar eens.