Maak het waar bij Lidl
Vacatures Login

Lidl als werkgever

Lidlalswerkgever_geel_team

Elke dag voor het beste resultaat

Samen maken we Lidl. Dat is ons motto. Met z’n allen gaan we elke dag voor het beste resultaat. Zo zijn we groot geworden. Inmiddels staat de teller in Nederland al op 440 filialen. En we groeien nog steeds. Onze producten vallen in de prijzen, steeds meer klanten waarderen onze unieke formule én we zijn uitgeroepen tot Top Employer. Wil jij het beste uit jezelf halen in deze dynamische omgeving? Lidl biedt volop kansen.

Benieuwd naar Lidl als werkgever?

TopEmployer 5keer2

Voor de 5e keer op rij: Top Employer

Wij zijn trots op alle initiatieven die wij met z’n allen in de afgelopen jaren waar hebben kunnen maken. Met talentklassen, een mentorprogramma en diverse workshops en trainingen op het gebied van vitaliteit en leiderschap hebben wij nog beter kunnen aansluiten bij de behoefte van onze collega’s. Wil jij ook werken bij een Top Employer? Kijk dan hier voor de mogelijkheden bij jou in de buurt. 

NRC artikelen

Maak het waar bij Lidl

Wij vinden het belangrijk dat collega’s zich professioneel en persoonlijk kunnen ontwikkelen. Hierdoor worden zij nog beter in wat zij doen en voorbereid op de volgende stap in hun loopbaan. Op nrc.nl delen onze collega's hun persoonlijke verhalen en vertellen hoe zij hun talenten inzetten bij Lidl en in hun ontwikkeling worden begeleid. Benieuwd? Lees hier hun verhalen.

Loopbaanpaden bij Lidl

Ben jij benieuwd naar de verschillende mogelijkheden in onze winkels en distributiecentra?

Bekijk hier onze loopbaanpaden
HR infografiek 2021_1

Het afgelopen jaar in HR cijfers

2021 was een bewogen jaar waar we samen met trots op kunnen terugkijken. Benieuwd naar onze HR-ontwikkelingen en successen? 

Bekijk hier onze infographic.

 

Ontdek jouw mogelijkheden

Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? En voel jij je thuis bij een supermarktketen die elke dag groeit en vernieuwt? Kom Lidl versterken. Solliciteer op een van de vele functies.

Bekijk de vacatures

Rondom jouw sollicitatie

FAQ
Heb je vragen?

Bekijk dan eerst eens deze antwoorden

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je de antwoorden op vragen over bijvoorbeeld stagelopen, (online) solliciteren en parttime werken. Misschien staat jouw antwoord er wel tussen!
Lidlalswerkgever_projectteaser_1to1_1282x1282
Welke baan past bij jou?

Neem contact met ons op over jouw mogelijkheden

In al onze regio’s hebben we recruiters die jouw vragen over een specifieke vacature of functie kunnen beantwoorden. Bekijk hoe je de recruiter in jouw regio kunt bereiken.
Checklist
Vind je solliciteren moeilijk?

Doe je voordeel met onze sollicitatietips

Hoe schrijf je een sollicitatiebrief die eruit springt? Wat zet je in je cv? Hoe ga je goed voorbereid het gesprek in als we je uitnodigen? Om je hierbij op weg te helpen hebben we een aantal sollicitatietips voor je op een rij gezet. Bekijk ze maar eens.