Werken bij #teamlidl
Vacatures Login Opslaan

Lidl als werkgever

Lidlalswerkgever_geel_team

Elke dag voor het beste resultaat

Samen maken we Lidl. Dat is ons motto. Met z’n allen gaan we elke dag voor het beste resultaat. Zo zijn we groot geworden. Inmiddels staat de teller in Nederland al op 440 filialen. En we groeien nog steeds. Onze producten vallen in de prijzen, steeds meer klanten waarderen onze unieke formule én we zijn uitgeroepen tot Top Employer. Wil jij het beste uit jezelf halen in deze dynamische omgeving? Lidl biedt volop kansen.

Benieuwd naar Lidl als werkgever?

Collega's TE
Beste retail werkgever van Nederland in de Top Employer ranking!

Met een mooie score van 93% zijn wij dit jaar wederom door het Top Employers Institute uitgeroepen tot beste retail werkgever van Nederland. Hier zijn wij mega trots op! 

Wij willen dat (potentiële) collega’s elke dag opnieuw voor Lidl kiezen daarom blijven wij ons inzetten voor toekomstgericht werkgeverschap. De 7de Top Employer certificering op rij is een mooie erkenning voor alle initiatieven die wij als #teamlidl de afgelopen jaren hebben opgezet. Zo hebben wij bijvoorbeeld sinds kort een samenwerking met NXXT waardoor onze collega’s en hun familieleden korting krijgen op het halen van hun rijbewijs, worden er steeds nieuwe trainingen toegevoegd aan onze Lidl Academy en bieden wij handvatten voor een gezonde leefstijl tijdens o.a. de week van de Vitaliteit. Benieuwd naar meer? Bekijk hier hoe wij onze collega's centraal stellen. 

NRC artikelen

Maak het waar bij Lidl

Wij vinden het belangrijk dat collega’s zich professioneel en persoonlijk kunnen ontwikkelen. Hierdoor worden zij nog beter in wat zij doen en voorbereid op de volgende stap in hun loopbaan. Op nrc.nl delen onze collega's hun persoonlijke verhalen en vertellen hoe zij hun talenten inzetten bij Lidl en in hun ontwikkeling worden begeleid. Benieuwd? Lees hier hun verhalen.

Afbeelding_ infographic

Het afgelopen jaar in HR cijfers

Geen jaar is hetzelfde en 2023 was daarop geen uitzondering! We hebben samen weer veel mooie successen behaald waar we als #teamlidl met trots op terug kijken. Benieuwd naar onze HR-ontwikkelingen en successen?

Bekijk hier onze infographic.

 

Ontdek jouw mogelijkheden

Ben jij een echte aanpakker die graag een stapje extra zet voor het beste resultaat? En voel jij je thuis bij een supermarktketen die elke dag groeit en vernieuwt? Kom Lidl versterken. Solliciteer op een van de vele functies.

Bekijk de vacatures

Rondom jouw sollicitatie

FAQ
Heb je vragen?

Bekijk dan eerst eens deze antwoorden

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je de antwoorden op vragen over bijvoorbeeld stagelopen, (online) solliciteren en parttime werken. Misschien staat jouw antwoord er wel tussen!
Lidlalswerkgever_projectteaser_1to1_1282x1282
Welke baan past bij jou?

Neem contact met ons op over jouw mogelijkheden

In al onze regio’s hebben we recruiters die jouw vragen over een specifieke vacature of functie kunnen beantwoorden. Bekijk hoe je de recruiter in jouw regio kunt bereiken.
Checklist
Vind je solliciteren moeilijk?

Doe je voordeel met onze sollicitatietips

Hoe schrijf je een sollicitatiebrief die eruit springt? Wat zet je in je cv? Hoe ga je goed voorbereid het gesprek in als we je uitnodigen? Om je hierbij op weg te helpen hebben we een aantal sollicitatietips voor je op een rij gezet. Bekijk ze maar eens.